Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume la 48 de ani. Imaginile acestea spun totul despre brunetă

Ioana Bucur 18.12.2021, 21:18

Superbă, talentată, a scris o pagină importantă de istorie pentru țara sa. Talentul i-a fost recunoscut și celebrat la nivel mondial, însă fanii ei sunt în continuare fermecați de frumusețea ei ce pare neștirbită de trecerea timpului. Cum arată acum superba brunetă, la doar câteva săptămâni de la împlinirea vârstei de 48 de ani.

Cea mai frumoasă femeie din lume a împlinit 48 de ani

La începutul lunii noiembrie, una dintre cele mai cunoscute actrițe din India a împlinit 48 de ani. Poate numele „Aishwarya Rai” nu este atât de cunoscut în România, însă chipul ei cu siguranță este cunoscut nu doar fanilor producțiilor de la Bollywood.

Artista este destul de activă platformele de social media, postând imagini cu ea și familia sa. Aishwarya Rai pare că a descoperit elixirul tinereții, actrița părând neafectată de trecerea timpului.

Frumoasa actriță cu ochi verzi s-a căsătorit, în anul 2007, cu actorul Abhishek Bachchan. Cei doi sunt părinții unei fetițe superbe, Aaradhya, născută în aceeași lună cu mama sa.

„Dragostea vieții mele, Aaradhya, îngerul meu … Te iubesc etern, infinit și necondiționat. Îți mulțumesc ție și mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis iubire, binecuvântări și urări azi”, a scris Aishwarya în mediul online, în dreptul a două fotografii în care este surprinsă alături de fiica ei.

Aishwarya Rai era studentă când și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor ca model. Câteva apariții în mai multe reclame TV i-au dat curajul de a se înscrie la Miss India, competiție pe care a fost la un pas să o câștige, clasându-se pe locul al doilea.

Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume la 48 de ani
Aishwarya Rai

A scris istorie pentru femeile din India

În 1994, obținea titlul de Miss World, premiu ce i-a adus nu doar statutul de cea mai frumoasă femeie din lume, ci și primele roluri în producțiile cinematografice de la Bollywood.

Prima ei apariție pe marele ecran a fost în pelicula „Iruvar”. Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt: „Mohabbatein” (2000), „Dhoom 2” (2006), „Jodhaa Akbar” (2008), „Enthiran” (2010) și „Ae Dil Hai Mushkil” (2016).

În 2003, Aishwarya Rai devenea prima actriță de origine indiană selectată drept jurat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Ea este ambasador pentru mai multe organizații și campanii caritabile, printre care și programul Națiunilor Unite privind prevenirea SIDA.

În vara anului 2020, familia artistei a trecut prin momente grele, soțul și socrul ei fiind infectați cu SARS-CoV-2. Din fericire, Aishwarya și fiica ei nu au luat virusul.

„Aishwarya și Aaradhya au fost testate negativ și externate din spital. Vor merge acasă. Eu și tatăl meu rămânem în spital, sub îngrijirea personalului medical”, mărturisea Abhishek atunci.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...