Cum arată casa natală, din Teleorman, a lui Liviu Dragnea. Are o suprafață uriașă, dar ce se întâmplă însă când ajungi în fața locuinței fostului lider PSD

Redacția IMPACT 05.03.2020, 13:47
Cum arată casa natală, din Teleorman, a lui Liviu Dragnea. Are o suprafață uriașă, dar ce se întâmplă însă când ajungi în fața locuinței fostului lider PSD

Liviu Dragnea a moștenit o avere de la părinții săi, mai exact un o casă la țară, în satul natal al părinților săi.

Ce s-a întâmplat cu casa moștenită de Liviu Dragnea

Fostul lider al social-democraților a moștenit casa părinților lui, care este situată în satul Pleaşov , din comuna Saelele, județul Teleorman, acesta fiind și locul în care a copilărit fostul politician. Tatăl lui Liviu Dragnea, Dumitru a murit în 2004, la vârsta de 73 de ani, iar mama sa, Stanca, a murit în 2001, la 70 de ani. După decesul acestora, fostul lider PSD a moștenit în întregime proprietatea din satul părinților lui.

Casa moștenintă de Liviu Dragnea. Foto: Kanal D
Casa moștenintă de Liviu Dragnea. Foto: Kanal D

Imobilula fost renovat în urmă cu câțiva ani, la puțin timp după preluare. La aceste activități au contribuit sătenii din Pleașov, inclusiv fratele lui Liviu Dragnea, Viorel, care s-a stins din viață în anul 2013. Totodată, și cesta din urmă primise în acte casa părintească de la Liviu, pe 25 octombrie 2010, printr-un act de donație, scriu jurnaliștii de la Kanal D. Din păcate în fața casei se află mai multe gunoaie, care contrastează cumva cu proprietatea.

Potrivit aceleeași surse, casa ar fi una foarte elegantă și renovată cu mult bun gust, deși nu există fotografii din interior care să ateste acest lucru.

Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa care se ridică la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.Liviu Dragnea se confruntă cu tot mai multe probleme după ce a intrat în spatele gratiilor. Procurorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins mai multe cereri înaintate de el.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea s-a făcut mediator pentru a-l putea vizita mai des pe fostul lider PSD la Penitenciarul Rahova. Relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase a început în 2013. În urmă cu doar trei ani Liviu Dragnea a făcut pasul cel mare și-a cerut iubita în căsătorie. El a declarat atunci că urmează să stabilească data la care va avea loc nunta, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauza încarcerării fostului politician.

Urmăriți Impact.ro și pe