Cum arată casa în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. A costat 300.000 de euro și au renovat-o pentru fiica lor

Andra Daoud 09.02.2022, 12:41

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de patru ani, iar în urmă cu aproape un an au devenit părinți. Cei doi locuiesc alături de fiica lor, Josephine, în casa artistului, de la marginea Bucureștiului. Locuința a fost renovată înainte de venirea pe lume a fetiței, iar valoarea imobilului se ridică la 300.000 de euro. Cu ce vedete sunt vecini în complexul de lux.

Cum arată casa în care locuiesc Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol își cresc fiica într-o casă din zona Cernica, de la marginea Bucureștiului. Locuința de burlac a lui Smiley a trecut în ultimii ani prin modificări serioase, pentru a fi transformată într-un spațiu potrivit pentru o familie cu un copil mic.

Atunci când relația dintre ei a devenit serioasă, Gina Pistol s-a mutat acasă la Smiley, iar când au aflat că vor deveni părinți, au decis că este momentul să schimbe aspectul spațiului în care locuiau și să îl amenajeze așa încât să fie potrivit pentru nașterea fetiței lor. Cei doi au colaborat cu o echipă de arhitecți, cărora le-au dat încredere deplină și mână liberă să transforme spațiul după cum au crezut ei de cuviință.

Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”, spunea unul dintre arhitecți, la momentul respectiv.

Cum arată casa în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. A costat 300.000 de euro și au renovat-o pentru fiica lor
Smiley și Gina Pistol, în livingul casei lor

Vila a fost renovată din nou recent

Chiar dacă locuința era pe placul lor și amenajaseră deja o cameră pentru Josephine, Smiley și Gina Pistol au decis recent că este momentul să facă noi modificări în casă. Fetița lor se află în etapa în care începe să exploreze și să meargă, așa că artistul și prezentatoarea tv au decis să mai ajusteze câteva lucruri, astfel încât spațiul să fie mai prietenos cu etapa de dezvoltare în care se află micuța lor.

În toamna anului trecut, Gina Pistol povestea pe Instagram că a fost nevoită să se mute, provizoriu, într-un apartament de bloc, împreună cu fetița ei și a lui Smiley, pentru că în casa din Cernica era șantier:

E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce adoarme fii-mea, că se aude tot!”, povestea Gina, la momentul respectiv.

Casa în care locuiesc cei trei se află în comuna Pantelimon, pe șoseaua Cernica, și are o valoare estimată la 300.000 de euro. Smiley a cumpărat-o în urmă cu aproximativ 10 ani, iar locuința se află într-un cartier exclusivist, cu circuit închis, în care mai locuiesc și alte vedete: Inna, Andreea Bănică, Marius Moga sau Tudor Chirilă sunt doar câțiva dintre vecinii lui Smiley și ai Ginei.

Urmăriți Impact.ro și pe