Filmul care îl are pe Smiley în rol principal. Pe 25 februarie e în cinematografe, Gina Pistol apare și ea

Iancu Andreea 05.02.2022, 15:50
Filmul care îl are pe Smiley în rol principal. Pe 25 februarie e în cinematografe, Gina Pistol apare și ea

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut drept Smiley, este artistul român care se poate mândri cu o ascensiune uluitoare de-a lungul carierei sale. El a reușit să evolueze de la un simplu tânăr din Pitești, pasionat de muzică și dans, care se făcea remarcat în trupa Simplu, la unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști și prezentatori de la noi. De curând, Smiley se mândrește inclusiv cu postura de actor, după ce a obținut un rol principal în filmul care va fi lansat în cinematografe pe 25 februarie. Povestea lungmetrajului este una impresionantă și o are inclusiv pe Gina Pistol printre personaje.

Smiley, rol principal în filmul în care apare alături de Gina

Celebrul cântăreț poate afirma cu ușurință că le-a bifat pe toate. Este un artist desăvârșit, reușind să lanseze hit după hit, fiind totodată și un producător de succes, casa sa de producție, HaHaHa Production, fiind o adevărată pepinieră de artiști. În plus, vedeta a primit rolul de prezentator și jurat în numeroase producții de la Pro TV. Atunci când fanii săi credeau că nu mai este nimic cu care să îi uimească, Smiley a anunțat că a primit un rol principal în filmul ce urmează să se lanseze luna aceasta în cinematografe.

Postura de actor este una inedită pentru Smiley, mai cu seamă că singurele momente în care artistul a fost nevoit să interpreteze un rol a fost la filmările pentru videoclipurile sale. De aceea, Smiley recunoaște că rolul din filmul „Odată pentru totdeauna” este o adevărată provocare, însă a ales să o accepte datorită încrederii pe care o avea în regizorul Iura Luncașu. În ciuda programului aglomerat, nașterea fiicei sale Josephine aducând schimbări importante în viața sa, cântărețul a decis să spună DA noului rol.

„Este ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii şi nu ştiam dacă să o accept. Eu nu mă simţeam pregătit pentru că nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, ştiam că Iura are un talent să explice şi să-ţi inducă stările personajului.”, a povestit Smiley.

Smiley, rol principal într-un film
Afișul filmului „Odată pentru totdeauna”

O tragi-comedie inspirată dintr-o poveste reală

Lungmetrajul se numește „Odată pentru totdeauna” și reprezintă o comedie cu ușoare doze de dramatism. Filmul în care Smiley joacă alături de Gina Pistol, va fi disponibil în cinematografe din 25 februarie. Producția spune povestea unui regizor de succes, familist cu doi copii, care trece printr-o perioadă în care se luptă cu depresia. Deși se bucură de reușită în plan profesional, Alex decide să se reîntoarcă în satul natal și depășește impasul doar cu ajutorul familiei sale.

Mai multe evenimente tragi-comice au loc de-a lungul firului narativ, pe parcursul căruia personajul principal interpretat de Smiley descoperă sensul real al vieții. Filmul „Odată pentru totdeauna” este regizat de către Iura Luncașu și reprezintă chiar o parte din experiența sa de viață.

„Povestea filmului redă fragmente din viaţa mea, astfel că mi-a fost uşor să creez scenele din film, până la cel mai mic detaliu. Privind din exterior povestea astăzi, în interpretarea lui Smiley, am retrăit acele momente fără stări de tristeţe sau angoasă, ci împăcat cu emoţia şi verosimilul situaţiilor”, a mărturisit regizorul.

Din distribuție face parte și Gina Pistol

Alături de Smiley joacă și Ada Galeș, o actriță cu o carieră impresionantă în teatru și film, care a primit premiul Uniter pentru debutul său. Actrița chiar i-a recunoscut talentul actoricesc al lui Smiley, pe care l-a apreciat în timpul filmărilor.

„Pentru mine Andrei (Smiley) a fost o adevărată revelaţie. Au fost secvenţe în care stăteam la monitor cu Iura şi îi spuneam: ‘Tu ai văzut cât de bine a jucat? Ai văzut ce autentic a părut?’”.

Distribuția producției este completată de Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol şi de Mihnea Luncaşu, fiul regizorului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...