Cum arăta Benone Sinulescu atunci când era tânăr și avea păr din plin

Daria Petrescu, Narcisa Tomulescu 20.07.2021, 18:23
Cum arăta Benone Sinulescu atunci când era tânăr și avea păr din plin

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România. În ultimii ani însă, acesta s-a retras de pe scenă și s-a mutat împreună cu soția lui, într-o zonă liniștită din Buzău. De câteva zile, interpretul se află internat în spital, din cauza problemelor de sănătate. Puțini își mai amintesc, cum arăta cântărețul atunci  când era tânăr.

Cum arăta Benone Sinulescu atunci când era tânăr și avea păr din plin

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară din România. Puțini sunt cei care își amintesc cum arăta acesta în urmă cu mulți ani, când nu era chel, ci avea păr din plin. Mult timp, acesta a purtat o perucă, însă, la un moment dat a renunțat la ea, preferând să le arate tuturor cum arată, de fapt. Iată cum arăta Benone Sinulescu atunci când era tânăr și avea păr din plin.

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

De cativa ani, Benone Sinulescu s-a retras in localitatea Barzava, din Arad, in casa parinteasca a sotiei. Acesta s-a retras de pe scena muzicală și s-a dedicate doar vieții de familie. Mai mult, atunci când starea lui de sănătate s-a agravat, în urmă cu un an, cântărețul și-a făcut testamentul, în care a precisat că îi va lăsa soției toate bunurile.

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, este internat în continuare la Spitalul Județean din Arad de sâmbătă, 10 iulie, și se află sub stricta supraveghere a medicilor. Artistul are probleme de sănătate, iar acesta ar putea suferi o intervenție chirurgicală.

Recent, Saveta Bogdan a mărturisit, în cadrul unei emisiuni televizate, faptul că artistului i-a fost făcut un RMN special marți, 13 iulie.

„Ultima dată ne-am întâlnit în Maramureș, acum doi ani în urmă. El era un coleg extraordinar, un om cu mare suflet, sunt informată ffoarte bine de la un prieten de familie, i s-a făcut RMN si așteaptă rezultatele să vadă ce se întâmplă”, a declarat Saveta Bogdan într-o emisiune de televiziune.

A fost găsit inconștient în curtea casei

În urmă cu mai bine de o săptămână, Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în curtea casei sale. Potrivit impresarului său, în acea zi, acesta căzuse de câteva ori la pământ și nu a fost dus de urgență imediat la spital. De asemenea, se știe că interpretul suferă de Alzheimer de ceva timp, iar în ultima perioadă, starea sănătății sale s-a agravat vizibil.

De ce a părăsit artistul Capitala

„Am fugit la casa mea de la Siriu, de teama cutremurelor. Acesta e motivul pentru care nu prea mai stau în București decât atunci când sunt invitat la diferite emisiuni sau am spectacole. Pot spune ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care am refuzat să mai stau la bloc”, a declarat Benone.

După 50 de ani de activitate, Benone Sinulescu s-a retras de pe scenă și trăiește din pensia de 1600 de lei, pe care o primește lunar de la stat. De asemenea, el primește 1.100 de lei, în urma primirii unor premii „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Urmăriți Impact.ro și pe