Noutăţi despre Benone Sinulescu. Adevărul despre ce se întâmplă cu artistul în spital

Badea Violeta 16.07.2021, 16:22
Noutăţi despre Benone Sinulescu. Adevărul despre ce se întâmplă cu artistul în spital

Noutăţi despre Benone Sinulescu. Artistul Nicolae Datcu a venit vineri, 16 iulie, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și a oferit noi informații despre starea de sănătate a îndrăgitului interpret de muzică populară. Adevărul despre ce se întâmplă cu artistul în spital!

Noutăţi despre Benone Sinulescu

Artistul Nicolae Datcu este un bun prieten al lui Benone Sinulescu și un apropiat al familiei sale. Acesta a spus că a vorbit cu soția cântărețului și a aflat vești despre starea lui de sănătate. Interpretul este în continuare internat în spital, unde primește îngrijiri medicale. Benone Sinulescu este un om optimist, plin de viață și dă semne că starea lui s-a îmbunătățit.

„Aveam 16 ani, eram vecin de bloc cu familia Sinulescu. Doamna Leni este un om minunat. Am auzit niște chestii, am ramas uimit despre ce s-a scris despre doamna Leni. Sunt o familie minunata. Se iubesc, se vede că se potrivesc.

Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism”, a spus Nicolae Datcu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Noutati despre Benone Sinulescu
Noutati despre Benone Sinulescu

Adevărul despre ce se întâmplă cu artistul în spital

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a trecut prin momente cumplite după ce sâmbătă, 10 iulie, a fost găsit căzut în casă, inconștient. Artistul este internat în continuare la Spitalul Județean din Arad și primește îngrijiri medicale din partea medicilor.

O altă veste a venit și din partea Savetei Bogdan. Interpreta de muzică populară a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, faptul că artistului i-a fost făcut un RMN special marți, 13 iulie. Medicii sunt în așteptarea rezultatelor analizelor pentru a afla dacă cântărețul va fi sau nu supus unei intervenții chirurgicale.

„Ultima dată ne-am întâlnit în Maramureș, acum doi ani în urmă. El era un coleg extraordinar, un om cu mare suflet, sunt informată foarte bine de la un prieten de familie, i s-a făcut RMN si așteaptă rezultatele să vadă ce se întâmplă”, a mărturisit Saveta Bogdan într-o emisiune de televiziune.

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Beone Sinulescu, a spus și despre ce RMN este vorba. În urma rezultatelor analizelor, medicii vor afla dacă vor opera acea carotidă și modul în care o vor face.

„Da, un RMN mai elaborat, cu substanță de contrast și o geogramă, dacă medicii operează acea carotidă, să știe cum să … Maestrul e în spital, e bine acum, nu vreau să pun presiune mai multă decât s-a spus până acum. Nu e în cele mai roz condiții de sănătate, știu că există comunicare”, a spus Ionuț Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...