Ce nu mai are voie să facă Mihai Mărgineanu la petreceri de când e vedetă Pro TV. Artistul, interdicţie neaşteptată

Badea Violeta 19.07.2021, 11:52
Ce nu mai are voie să facă Mihai Mărgineanu la petreceri de când e vedetă Pro TV. Artistul, interdicţie neaşteptată

Mihai Mărgineanu interpretează rolul lui Ardiles în serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV. Producția se bucură de un succes fabulos, iar artistul profită din plin de această situație. Apropiații cântărețului susțin că prețurile pentru susținerea concertelor au crescut considerabil, dar faima pe care o are pe micul ecran i-a adus și o interdicție neașteptată. Iată ce nu mai are voie să facă Mihai Mărgineanu la petreceri de când e vedetă Pro TV

Ce nu mai are voie să facă Mihai Mărgineanu la petreceri de când e vedetă Pro TV

După o pauză impusă de pandemia de coronavirus, Mihai Mărgineanu și-a reluat concertele și, odată cu succesul pe care l-a reușit în serialul „Las Fierbinți”, se pare că artistul și-a schimbat și tariful. Anumiți apropiați ai cântărețului au dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro că suma pe care o încasează Mihai la un concert poate ajunge și la 4.000 de euro, iar un bilet în cluburi ar costa în jur de 100 de lei.

Mihai Mărgineanu a avut întotdeauna priză la public. Artistul a urcat prima oară pe scenă în anul 2005 cu melodia „Gore din Chitila” și a devenit cunoscut  datorită melodiilor sale cu versuri explicite și amuzante, dar succesul de la Pro TV i-au crescut pretențiile.

Dacă la început, artistul cânta pe câteva sute de euro, acum tariful s-a ridicat la 4.000 de euro. Totuși, artistul trebuie să fie până la urmă un exemplu și se pare că Mihai trebuie să evite cuvintele deocheate, mai ales la evenimente unde se află și minori.

Mihai ajunge și la 4.000 de euro pentru un concert, i-a crescut tariful odată cu celebrul serial în care este distribuit. La unele petreceri unde sunt și minori, organizatorii îi cer lui Mihai Mărgineanu să evite cuvintele deocheate, mai ales la baluri de boboci sau la zilele orașelor, unde în public sunt și minori.

Este parolist, însă când dă cu bip, spectatorii care îi știu pe de rost cântecele, îl completează”, a dezvăluit un organizator de spectacole, citat de sursa de mai sus.

Ce nu mai are voie să facă Mihai Mărgineanu la petreceri de când e vedetă Pro TV
Ce nu mai are voie să facă Mihai Mărgineanu la petreceri de când e vedetă Pro TV

Artistul, interdicţie neaşteptată

Organizatorul de spectacole este foarte mulțumit de colaborarea pe care o are cu Mihai Mărgineanu. Acesta a mărturisit faptul că artistul este extrem de punctual și respectă contractele.

„Este foarte serios, vine la timp, respectă contractele. De pildă, soliștii hip-hop nu prea mai sunt chemați la evenimentele unde în public sunt copii pentru că, deși li se impune să nu înjure, nu se pot abține, am avut reclamații din partea părinților”, a mai spus organizatorul de evenimente, aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe