Cum arată astăzi Sue Ellen Ewing din Dallas. Transformarea actriței Linda Gray, de atunci și până acum. Galerie foto

Badea Violeta 16.12.2022, 13:57

Linda Gray și-a câștigat notorietatea în perioada 1978-1989, când a interpretat-o pe Sue Ellen Ewing în celebrul serial „Dallas”. În prezent, actrița este total schimbată, iar frumusețea sa a rămas doar o amintire. De curând, aceasta a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături. Iată cum a ajuns să arate astăzi Sue Ellen Ewing din îndrăgitul serial american!

Cum a ajuns să arate Linda Gray, actrița îndrăgită din serialul „Dallas”

De curând, Linda Gray, în vârstă de 82 ani, a fost surprinsă la cumpărături, în timp ce se aproviziona cu fructe și o pătură pufoasă. Actrița se afla în apropierea casei sale din Valencia, California.

Cea care a interpretat-o pe Sue Ellen Ewing în celebrul serial „Dallas” a apărut într-o ținută casual. Aceasta a purtat niște pantaloni de trening negri și un hanorac cafeniu, potrivit celor de la Daily Mail.

Actrița a fost surpinsă în timp ce împingea un cărucior în care se aflau produsele achiziționate. Linda Gray avea un look neîngrijit, care cu siguranță îi va șoca pe mulți dintre fanii serialului „Dallas”.

Citește și Ce s-a ales de celebrul complex de la Slobozia copiat din serialul Dallas. Care sunt singurele clădiri încă funcționale!

Cum arata Linda Gray la 81 de ani
Cum arata Linda Gray la 82 de ani

Linda Gray a făcut istorie cu rolul Sue Ellen Ewing din „Dallas”

Veterana actriță, regizoare și fost model este populară pentru interpretarea lui Sue Ellen Ewing, soția suferindă a lui J.R., personajul lui Larry Hagman, în clasicul serial de televiziune.

Linda Gray a interpretat acest rol din 1978 până în 1991, apoi a apărut într-o serie de filme de succes și și-a reluat rolul în câteva reuniuni din „Dallas”.

De asemenea, actriță de teatru desăvârșită, ea a jucat rolul doamnei Robinson într-o producție a filmului „The Graduate” în anul 2001. Linda Gray a lucrat, de asemenea, cu Sylvester Stallone la „Oscar” în anul 1991 și la „Models Inc” din 1994 până în 1995.

Aceasta s-a întors în „Dallas” în 1996 și 1998 pentru spin-off-uri și a apărut și în reboot-ul din 2012 până în 2014. Potrivit site-urilor de profil, averea actriței este una impresionantăă. Aceasta ar avea în conturi mai mult de 12 milioane de dolari.

Citește și Nadia Gray, actrița româncă necunoscută și azi la noi. A făcut istorie în cel mai cunoscut film italian, l-a „nenorocit” pe un scriitor celebru și s-a înrudit cu Sue Ellen din Dallas!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...