Cum arată astăzi cea mai frumoasă fetiță din România. Mama sa poartă un nume celebru. Galerie foto

Andreea Bisinicu 04.12.2022, 14:38

La 7 ani era considerată cea mai frumoasă fetiță din România, având trăsăturile unei păpuși de porțelan, cu pielea albă, ochii mari, albaștri și buzele conturate, trandafirii. Astăzi are 18 ani, studiază la Londra și este pasioantă de regie și actorie. Părinții ei au fost dintotdeauna pasionați de fashion, mama ei fiind una dintre cele mai cunoscute modele din țara noastră. Despre cine este vorba.

Cum arată astăzi fiica lui Ingrid Vlasov, considerată cea mai frumoasă fată din România

Noelle Vlasov a devenit cunoscută în showbizul autohton, acum câțiva ani, drept cea mai frumoasă fetiță din România. Fiica designerului Ingrid Vlasov și a fostului model Marian Nedelcu făcea furori pe pasarelele de modă, pe care s-a urcat încă de la frageda vârstă de patru anișori.

Noelle a crescut și a devenit o domnișoară în toată regulă. În prezent, frumoasa șatenă a împlinit vârsta majoratului și studiază la Londra, la DLD College, o instituție ce-i pregătește pe viitorii studenți ai celor mai prestigioase universități din străinătate.

Fiica creatoarei de modă Ingrid Vlasov este pasionată de regie și actorie, având trăsăturile, grația și carisma moștenite de la părinții ei. Noelle Vlasov este un adevărat model al platformei Instagram, acolo unde postează fotografii artistice, pozând în ipostaze inedite.

Noelle Vlasov este vegană de la vârsta de 13 ani

La 7 ani, Noelle a primit titlul de cea mai frumoasă fetiță din România. Mama ei, Ingrid Vlasov, a mărturisit că și-a îndrumat fiica spre domeniul modellingului, având grijă să o învețe, încă de mică, să fie aranjată și cochetă, ca o adevărată domnișoară.

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, de mică am învățat-o să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze de la o vârstă cât mai fragedă”, a spus mama lui Noelle în urmă cu mulți, generând chiar controverse pe marginea acestui subiect.

Tânăra Noelle adoptă un stil de viață vegan de la vârsta de 13 ani și este mereu preocupată de imaginea sa, pasiune pe care a moștenit-o de la părinții săi și de la persoanele alături de care a crescut, înconjurată de oameni îndrăgostiți de tot ce este frumos.

„Mă machiez pentru că am crescut în mediul ăsta la Paris, la prezentări, unde am cunoscut unii dintre cei mai mari make-up artiști. Nu mă consider extravagantă. Cred pur și simplu că mă îmbrac diferit. Tot timpul dau o tușă de eleganță ținutelor mele, mai ales la școală.”, a declarat fiica lui Ingrid Vlasov, potrivit elle.ro.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe