Cum arată acum fiica lui Ingrid Vlasov. Noelle are 17 ani şi e un model cunoscut în Franţa

Ana Anitoiu 04.05.2021, 16:17

Fiica lui Ingrid Vlasov, Noelle, are 17 ani și este un model cunoscut în Franța. Aproape de vârsta majoratului, adolescenta este de o frumusețe răpitoare. Are un număr impresionant de urmăritori pe internet, unde publică adesea fotografii în care demonstrează că pășește pe urmele părinților ei.

Cum arată acum fiica lui Ingrid Vlasov, la 17 ani

Cu ochi albaștri fermecători, o siluetă perfectă și un stil deosebit, fiica lui Ingrid Vlasov nu poate trece neobservată. De altfel, încă de la patru ani, ea defila în Paris. Acum, la vârsta de 17 ani, Noelle publică pe contul ei de Instagram numeroase fotografii, prin care a atras până în prezent 15,9 mii de urmăritori. În imagini, splendida adolescentă apare purtând felurite ținute impresionante.

Tot pe contul ei de Instagram, fiica designerului Ingrid Vlasov și a manechinului Marian Nedelcu publică și fotografii cu și despre celebrități prin care își dezvăluie din nou interesul pentru estetică. De exemplu, Noelle a amintit de Coco Chanel, de celebra colecționară de artă Marguerite ”Peggy” Guggenheim, precum și de Fred Astaire și Ginger Rogers. Între imaginile ei apare și una în care se află alături de Glenn Close, actrița care a interpretat-o pe Cruella de Vil în ”101 Dalmațieni”. Tânăra a menționat că a filmat alături de vedetă.

Cum arata fiica lui Ingrid Vlasov la varsta de 17 ani. Noelle e un model cunoscut
Ingrid Vlasov si fiica ei, Noelle

Ingrid Vlasov, decizie controversată în creșterea fiicei sale

În urmă cu câțiva ani, designerul Ingrid Vlasov a vorbit despre decizia controversată pe care a luat-o în creșterea fiicei sale. Designerul a dezvăluit că în timp ce mulți alți părinți nici nu concep să își vadă fiicele machiate de la vârste fragede, ea nu consideră că este ceva greșit în acest lucru.

”Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”, spunea Ingrid Vlasov pe vremea când fiica ei nu împlinise nici vârsta de 14 ani.

Decizia radicală pe care a luat-o fiica lui Ingrid Vlasov

De asemenea, Ingrid Vlasov i-a permis fiicei sale să ia o decizie radicală în privința alimentației. Noelle a anunțat, la vârsta de 13 ani, că a adoptat dieta vegană și a explicat pe canalul ei de YouTube motivul pentru care s-a hotărât să facă această schimbare.

”Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală.

Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu. Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane”, a explicat Noelle Vlasov.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...