Tragedie în familia creatoarei de modă Ingrid Vlasov! Mama ei a murit, după ce a fost infectată cu coronavirus, iar tatăl se află internat la spital

Elena Avramescu / 25.08.2020, 19:07
Tragedie în familia creatoarei de modă Ingrid Vlasov! Mama ei a murit, după ce a fost infectată cu coronavirus, iar tatăl se află internat la spital

Familia Vlasov este în doliu! Viviana Vlasov, soția avocatul Mihail Vlasov și mama lui Ingrid Vlasov a decedat la 22 august în urma infectării cu noul Coronavirus. Femeia avea 72 de ani și era de profesie medic.  Aceasta a încetat din viață la spitalul Sfânta Parascheva din Iași, după ce fusese internată în urmă cu aproximativ 10 zile. Din nefericire, starea i s-a agravat brusc și cu toate că a fost transferată imediat la Terapie Intensivă, eforturile medicilor au fost în zadar.

Mama lui Ingrid Vlasov a murit!

Tragedia a venit peste întreaga familie Vlasov, fiindcă și soțul acesteia, Mihail Vlasov, fostul președinte al Camarei de Comerț a Românei și tatăl celebrelor Ingrid și Vanda Vlasov, a fost depistat pozitiv la testul anti-Covid. În acest moment se află internat în spital, starea sa de sănătate fiind stabilă. Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași au declarat că Mihail Vlasov suferă de o formă medie a bolii.

Mihail Vlasov este om politic și de afaceri, dar și un personaj controversat, fiindcă a fost implicat în multe scandaluri de corupție, legate de Camera de Comerț și Industrie a României, de relația sa cu Mona Pivniceru, de pasiunea sa pentru cazinouri și jocuri de noroc, precum și de legăturile sale cu clanuri de interlopi precum “Duduianu” sau “Caran”, potrivit Click!.

Tragedie în familia creatoarei de modă Ingrid Vlasov
Mihail Vlasov, infectat cu noul Coronavirus

Tatăl lui Ingrid Vlasov se află internat la spital

Mihail Vlasov s-a născut în 1943 la Tighina, în Republica Moldova, și a absolvit Facultatea de Drept din Iași în 1974. Înainte de Revoluție, a fost judecător și avocat, însă a suferit o condamnare la șase luni de închisoare, înainte de 1989, fiind acuzat de luare de mită. În CV-ul publicat pe site-ul Camerei de Comerț, se precizează: “Arestat de statul comunist și lipsit de libertate 2 ani, achitat în 1990 ca nevinovat” conform informațiilor furnizate de Hotnews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI