Cum arată apartamentul de lux al fiicei secrete a lui Putin. Are trei etaje și o canapea cu foiță de aur

Badea Violeta 08.04.2022, 18:18

Viața lui Vladimir Putin pare a fi un scenariu de film. Acesta nu s-a remarcat doar prin politică, ci și prin relațiile sale amoroase destul de controversate. În trecut, președintele rus s-ar fi iubit cu Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 46 de ani. Mai mult, tatăl fiicei acesteia ar fi chiar liderul rus. Recent, au apărut imagini din apartamentul de lux al tinerei de 19 ani. Locuința are trei etaje și o canapea cu foiță de aur!

Imagini din apartamentul de lux al fiicei lui Vladimir Putin

În urmă cu ceva timp, presa a speculat că președintele Rusiei ar avea o fiică secretă pe nume Luiza Rozova, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh. Tânăra, în vârstă de 19 ani, ar locui în Sankt Petersbur, iar, recent, au apărut imagini de senzație cu apartamentul său de lux.

Nu pentru că și-ar fi dorit să se laude cu locuința de vis, ci pentru că ea și mama sa, fosta amantă de lungă durată a liderului de la Kremlin, își doresc să închirieze apartamentul luxos de peste patru sute de metri pătrați. Suma cerută este de 7.700 de lire sterline pe lună, potrivit celor de la Daily Mail.

Apartamentul se află pe Insula Kamennîi din Sankt Petersburg. Acesta ar fi fost trecut pe numele tinerei la un an după naşterea sa şi aici ar fi crescut aceasta. Recent au apărut zvonuri potrivit cărora cele două s-ar fi mutat într-o vilă în valoare de 1,7 milioane de lire sterline, aflată într-un cartier din Sankt Petersburg.

Apartamentul de lux al fiicei secrete a lui Vladimir Putin 5
Apartamentul de lux al fiicei secrete a lui Vladimir Putin 

Apartamentul de vis al fiicei secrete a lui Vladimir Putin

Imagini din interiorul locuinței impresionante al presupusei fiicei secrete a președintelui rus au fost publicate de o agenție imobiliară Engel & Volkers. Conform celor de la BBC, apartamentul ar fi fost construit de o companie asociată cu Rossiya Bank, instituție financiară conectată cu cercul intim al lui Vladimir Putin.

Apartamentul de lux impresionează printr-o arhitectură clasică. De asemenea, acesta are și vedere la râul Neva. În plus, în interior, decorațiunile sunt remarcabile, placate cu aur. Mai trebuie să precizăm, de asemenea, că apartamentul are nu mai puțin de trei etaje. La primul etaj se află camera de zi și terasă, la al doilea etaj se regăsește dormitorul, dar și o cameră pentru copii, cu tavan pictat.

La ultimul etaj se află un home cinema, și o canapea cu foițe de aur. Un editor în materie de design interior a oferit mai multe detalii pentru BBC. Potrivit specialistului, design-ul apartamentului este foarte bine gândit.

„Se poate vedea că designerul a gestionat eficient un buget consistent spre satisfacţia clientului, a cărui vanitate a fost astfel flatată. Finisajele sunt scumpe şi brandurile de calitate, doar că interpretarea gemenelor arhitecturale şi detaliile decoraţiunilor evocă interioarele anilor 1990”, a spus acesta.

Fosta iubită a lui Vladimir Putin ar deține o avere care se ridică la suma de 74 de milioane de lire sterline. În trecut, Luiza Rozova a declarat pentru presa rusă că probabil seamănă cu o versiune tanără a președintelui rus. Recent, aceasta și-a închis contul de Instagram după ce a primit o serie de mesaje negative.

Sursă foto: Hovard/east2west news

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...