Andreea Marin pune capăt zvonurilor! Are sau nu operații estetice? Răspunsul uimitor al vedetei

Diana Radu 03.08.2020, 10:00
Andreea Marin pune capăt zvonurilor! Are sau nu operații estetice? Răspunsul uimitor al vedetei

Andreea Marin, în vârstă de 45 de arată uimitor, motiv pentru care fanii se întreabă dacă aceasta a apelat la operațiile estetice. Ei bine, Zâna Surprizelor a spus lucrurilor pe nume și le-a dezvăluit acestora cum se menține în formă.

Andreea Marin are operații estetice?

Fosta prezentatoare TV este adepta tratamentelor non-invazive, drept pentru care nu a apelat la nicio operație estetică până acum și nici nu are de gând, spune chiar ea. Pe lângă tratamente non-invazive, vedeta are un stil de viață sănătos care implică o alimentație corespunzătoare și multă mișcare.„Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a explicat Andreea Marin, pentru Click!

Andreea Marin refuză intervențiile estetice

Cum se menține Andreea Marin în formă

Zâna Surprizelor a dezvăluit că are foarte mare grijă la mâncarea pe care o consumă. Aceasta este adepta salatelor și a eliminat din meniul său dulciurile, făinoasele și carnea. În schimb, vedeta consumă pește și fructe de mare. În locul dulciurilor, Andreea consumă fructe, însă cu moderație, deoarece spune că și acestea conțin o cantitate foarte mare de zahăr. De asemenea, vedeta consumă foarte multe alimente proaspete din propria sa grădină.

„Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, a mai spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe