Cum arată acum Cristiano Ronaldo. A primit milioane de like-uri pentru noul look. Foto

Marian Cărăvan 27.05.2020, 14:36

Chiar dacă nu mai joacă fotbal, ca mulți alții, de mai bine de două luni, Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze. Starul lui Juventus și-a uimit fanii cu noul look, pentru care a primit milioane de aprecieri pe rețelele de socializare.

Cristiano Ronaldo așteaptă revenirea în Serie A cu un nou look

În așteptarea reluării campionatului lui Cristiano Ronaldo i-au venit idei. Nu despre cum să abordeze ultima parte a sezonului din Serie A, care îi poate aduce un nou titlu de campion, ci cum să se afișeze de acum înainte. Și chiar le-a cerut părerea urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie cu noul său look.

Scurt și la obiect, după ce a postat pe Instagram fotografia care îl înfățișa într-o cu totul altă ipostază, starul lui Juventus și-a întrebat fanii: „Aprobat?” Ei bine, cele peste 10 milioane de aprecieri și peste 150.000 de comentarii spun totul despre faima de care se bucură Cristiano Ronaldo și nu doar în mediul online. Foştii şi actualii colegi ai lui Ronaldo s-au amuzat pe seama noului său look. Dacă Marcelo l-a felicitat pentru alegerea făcută, în schimb Douglas Costa a postat mai multe emoticoane care simbolizează „râs cu lacrimi”.

Nu este exclus să îl vedem așa pe atacantul lui Juve la următoarele meciuri din Serie A. 21 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo în acest sezon de Serie A.

Noul look al lui Cristiano Ronaldo Sursa: Instagram
Noul look al lui Cristiano Ronaldo Sursa: Instagram

Pe 28 mai se decide când se reia Serie A

Cristiano Ronaldo mai are de așteptat foarte puțin până la aflarea unei informații importante. Când se reia întrecerea în Serie A? CR7 a stat în carantină 14 zile după ce a revenit la Torino, iar acum și-a reluat antrenamentele cu liderul campionatului italian. Data reluării întrecerii va fi stabilită joi, 28 mai. Serie A a fost primul campionat puternic întrerupt din cauza pandemiei.

„Avem o veste excelentă, antrenamentele colective vor putea fi, în sfârșit, reluate. A fost adusă în discuție schimbarea protocolului inițial, lucru care s-a realizat. S-au clarificat perioadele necesare de carantină și izolare pentru loturi. Am stabilit o ședință pentru data de 28 mai. Considerăm că atunci vom putea avea toate datele necesare pentru a stabili când se va relua Serie A”, a declarat Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului din Italia.

Cluburile din Italia și-au reluat pregătirile pe 4 mai, în grupuri de câte patru jucători.

Urmăriți Impact.ro și pe