Andreea Marin o face praf pe Mihaela Rădulescu: „N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat”

Cristian Cojocaru 05.04.2021, 15:22
Andreea Marin o face praf pe Mihaela Rădulescu: „N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat”

Rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu pare să nu se mai sfârșească, astfel că cea dintâi o face praf pe vedetă. Deși timpul trece, cele două continuă să fie rivale încrâncenate, iar Zâna Surprizelor vine cu un comentariu șocant la adresa Mihaelei Rădulescu.

Andreea Marin o face praf pe Mihaela Rădulescu

Cele două prezentatoare s-au aflat dintotdeauna în atenția publicului prin prezența lor de pe sticlă dar și datorită rivalității crâncene dintre acestea. Deși teoretic este loc suficient pentru amândouă în showbiz-ul românesc, cu trecerea timpului, conflictul dintre vedete a degenerat. De curând, Andreea Marin a vorbit în cadrul televiziunii Metropola TV despre relația pe care o are cu Mihaela Rădulescu.

”Viața le rezolvă pe toate. Până la urmă, fiecare e la locul său. Cum îți creezi drumul în viață… pe el mergi. Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, i-a spus Andreea Marin lui Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu a întrebat-o pe Zâna Surprizelor dacă relația dintre ele a devenit mai bună în momentul colaborării la emisiunea ”Uite cine dansează!”.

”Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant… îmi place dansul. Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nicio relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin a făcut-o praf pe Mihaela Radulescu in cadrul emisiunii moderate de Madalin Ionescu
Andreea Marin a făcut-o praf pe Mihaela Radulescu in cadrul emisiunii moderate de Madalin Ionescu

”Eu am fost umană tot timpul”

Atunci când Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al soțului ei, stenogramele au rămas, iar postul România TV a făcut publice aceste stenograme în care Zâna Surprizelor a fost jignită de Mihaela.

”Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a comentat Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu.

Andreea Marin a lăsat diplomația să vorbească de la sine atunci când a răspuns la întrebarea cu privire la omul din televiziune pe care îl consideră așa de deranjant.

”Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel!”, a încheiat Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe