Cum arată acum prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Mariana, fotografie inedită cu fiul lor și iubita celebră

Nicu Stan 12.08.2021, 10:41

Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit o dată înainte de a-și uni destinele cu Anamaria Prodan. Fosta soție a antrenorului se numește Mariana. Cum arată acum prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, vedeți în galeria foto a articolului.

Cine este prima nevastă a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul și Mariana au împreună un băiat

Înainte ca Laurențiu Reghecampf să formeze un cuplu cu Anamaria Prodan, a fost căsătorit vreme de 13 ani cu Mariana Pfeiffer. De asemenea, cei doi au și un băiat, Luca Reghecampf, care acum se află în vacanță cu mama lui și cu iubita lui, Asiana Peng.

Odată despărțită de Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și a dus o viață liniștită alături de Luca Reghecampf, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf.

Asa arata Mariana, fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf
Asa arata Mariana, fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf

Mariana Pfeiffer, o fire discretă

Discretă din fire, Mariana Pfeiffer nu a vrut să apară în presă, dar acum se află în vacanță cu Luca Reghecampf și iubita acestuia, gimnasta Asiana Peng.

De asemenea, Mariana Pfeiffer îi ține pe cunoscuți la curent cu ceea ce face, prin intermediul fotografiilor postate pe pagina proprie de socializare.

Mariana Pfeiffer, fotografie cu fiul său și cu iubita acestuia

Astfel, recent a postat o fotografie de colecție alături de Luca Reghecampf și Asiana Peng, iubita fiului ei și al lui Laurențiu Reghecampf.

Cei trei se află într-o frumoasă vacanță în sudul Italiei și se relaxează într-un cadru de poveste. Peisajele pe care Mariana Pfeiffer le fotografiază și postează pe rețeaua de socializare sunt de-a dreptul idilice.

Mariana Pfeiffer și fiul său, vacanță de lux

Mariana Pfeiffer și Luca Reghecampf sunt cazați într-un resort de lux, situat la baza munților Alpi, iar tabloul de familie este reîntregit de Asiana Peng, iubita tânărului Luca Reghecampf.

Cunoscutul centru de Spa & Welness se află în opțiunile celor mai bogați oameni din Europa, atunci când vine vorba despre petrecut vacanța, semn că s-au cheltuit mulți bani pentru vederile panoramice asupra munților.

Iubita fiului îi însoțește pe cei doi în vacanță

De asemenea, Mariana Pfeiffer a postat o imagine inedită alături de Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng. Cei trei poartă halatele de baie, dovedind că sunt hotărâți să profite din plin de toate facilitățile pe care le oferă centrul de cazare.

În plus, se poate deduce că Mariana Pfeiffer, Luca Reghecampf și Asiana Peng s-au relaxat în cadrul unei ședințe de masaj sau s-au bucurat de o zi la piscină.

Mariana, neschimbată de la divorțul de Laurențiu Reghecampf

La mulți ani după ce Mariana Pfeiffer a divorțat de Laurențiu Reghecampf, prima soție a celebrului antrenor de fotbal pare neschimbată. Are părul blond, la fel ca atunci când erau împreună cu Laurențiu Reghecampf și nici la capitolul stil și vestimentație nu a schimbat prea multe.

Acum, Mariana Pfeiffer este căsătorită cu un cetățean neamț pe care îl cheamă Mathys Pfeiffer.

Urmăriți Impact.ro și pe