Câți bani le dă Laurențiu Reghecampf copiilor după divorț. El și Anamaria Prodan s-ar fi înțeles deja

Iancu Andreea 06.08.2021, 18:55
Câți bani le dă Laurențiu Reghecampf copiilor după divorț. El și Anamaria Prodan s-ar fi înțeles deja

Scandalul din familia Prodan-Reghecampf nu pare să își găsească deocamdată finalul, deși unele surse susțin că Laurențiu Reghecampf și-a dori să pună cât mai repede capăt acestei situații neplăcute și să divorțeze de Anamaria, alături de care trăiește de mai bine de 13 ani. În ciuda faptului că mariajul celor doi se zguduie din temelii, după apariția numeroaselor informații cu privire la relația extraconjugală a antrenorului cu un fotomodel celebru, impresara încă încearcă să pozeze în afirme că au familia perfectă. Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf se gândește deja câți bani le dă copiilor după divorț, despărțirea cuplului fiind doar o chestiune de timp.

Câți bani le dă Laurențiu Reghecampf copiilor după divorț. Antrenorul a stabilit deja sumele

Laurențiu Reghecampf își dorește să iasă cât mai repede din acest val de scenarii și discuții și să divorțeze de Anamaria Prodan. Cel puțin asta susțin numeroase surse din preajma cuplului. Cei doi sunt la numai un pas de divorț, antrenorul încercând să ajungă la o înțelegere cu soția sa. Acesta speră ca separarea să aibă loc la notar, de comun acord cu Anamaria. În plus, Laurențiu Reghecampf a stabilit deja câți bani le dă copiilor după divorț.

Antrenorul Universității Craiova i-ar fi impus Anamariei un termen pentru a depune actele de divorț la notar. Impresara ar putea alege să respecte dorința însă soțului ei și să meargă cu documentele până în septembrie la notar, ori să ajungă în Instanță. Între timp, tehnicianul oltenilor se asigură că toți copiii familiei vor rămâne cu ceva în urma despărțirii. Potrivit surselor ziare.com, Laurențiu Reghecampf dorește să le lase câte un milion de euro fiecărei fete a Anamariei din prima căsătorie. De asemenea, el va avea grijă și de Luca, fiul său din primul mariaj, cu Mariana, dar și lui Bebeto, Reghecampf Jr., fiul Anamariei și al lui Reghe.

Câți bani le dă Laurențiu Reghecampf copiilor după divorț
Divorțul cuplului pare să fie iminent

Motivul pentru care soții Prodan-Reghecampf nu pot divorța foarte curând

Relația soților Reghecampf este una extrem de tensionată, mai ales după ce o mulțime de detalii au ieșit la lumină, în ciuda familiei perfecte pe care Anamaria își dorea să o expună în fața publicului. Deși vedeta nu concepe să divorțeze, adevăratul motiv pentru care cuplul amână separarea este o chestiune care ține de timp și de organizare. Pentru că aceștia s-au căsătorit în America, ei sunt nevoiți să depună actele tot acolo în cazul unui divorț.

Cum poate cineva să creadă ei mai sunt împreună, dacă Laur a fost în Deltă cu alte femei? Totul este o strategie a lor. Nu, nu mai formează un cuplu, dar de dragul aparențelor au decis să rămână căsătoriți. Oricum nu pot divorța în acest moment, pentru că nu pot depune actele în România, ci numai în America, acolo unde s-au căsătorit. Propunerea de a face acest compromis a fost a Anei, iar Reghe a acceptat. A avut, însă, și o condiție. Ca Ana să nu mai facă nicio declarație în presă pe marginea acestui subiect. Vă asigur, însă, că nu vor mai putea să se țină mult timp de această strategie, adevărul va ieși la lumină. Tensiunile și certurile dintre ei sunt imense…, potrivit surselor playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...