Se întoarce roata? Aşa a blestemat-o fosta soţie a lui Reghecampf pe Anamaria Prodan. Se întâmplă după 13 ani de relaţie

Nicu Stan 02.07.2021, 11:34

Se întoarce roata? Aşa a blestemat-o fosta soţie a lui Reghecampf pe Anamaria Prodan. Se întâmplă după 13 ani de relaţie. Care sunt cuvintele grele arucate asupra impresarei, vedeți în articolul de mai jos.

Anamaria Prodan, ajunsă de blestemele primei soții a lui Reghecampf? Ce a spus Mariana Pfeiffer atunci când i-a fost ”suflat” bărbatul

S-a întoars roata? Fosta soţie a lui Reghecampf a blestemat-o pe Anamaria Prodan, iar după 13 ani de relaţie iar cuvintele grele au ajuns-o din urmă.

Anamaria Prodan continuă să fie sigură pe relația cu Laurențiu Reghecampf chiar dacă în presă apar tot mai multe informații despre așa-zise infidelități ale antrenorului.

Laureniut si fosta sotie, Mariana Pfeiffer, au impreuna un baiat
Laureniut si fosta sotie, Mariana Pfeiffer, au impreuna un baiat

Anamaria Prodan luptă să-și salveze căsnicia

Astfel, Anamaria Prodan duce o luptă de una singură pentru a-și apăra căsnicia de zvonurile privind un eventual divorț. De altfel, zvonurile au fost întărite chiar de Laurențiu Reghecampf, care a declarat, la un moment dat, că divorțează.

Astfel, în presă apar de la o zi la alta informații noi despre posibileșe aventuri ale Laurențiu Reghecamp, însă Anamaria Prodan nici nu vrea să audă de ele.

Anamaria Prodan a pomenit prima de amanta lui Laurențiu Reghecampf

De asemenea, zvonurile că antrenorul ar avea amantă au fost alimentate chiar de Anamaria Prodan, care la un momendat declara că indifernat unde s-ar afla amanta tot o va găsi.

Cu toate astea, pe undeva, tensiunile prin care trece impresara se pot citi printre rânduri, în toate postările pe care le face aceasta.

Anamaria Prodan, blestemată?

Anamaria Prodan nu trebuie să gestioneze doar informațiile care vin dinspre presă, ci să înfrunte și un vechi blestem care a fost aruncat de prima soție a antrenorului român, Mariana Pfeiffer. Aceasta din urmă locuiește în Germania alături de cel de-al doilea soț al ei.

Luarențiu și Mariana Pfeiffer au fost soț și soție timp de 13 ani, au împreună un fiu, iar la capătul acestui mariaj, femeia nu a putut să se împace prea ușor cu ideea că sportivul a ales să-și trăiască viața alături de o altă femeie, respectiv de Anmaria Prodan.

Ce a spus fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf când a fost părăsită

Mariana, simțindu-se înșelată, a ieșit la un post de televiziune și a dat informații foarte intime din viața ei de familie cu Laurențiu Reghecampf.

”Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”, au fost vorbele Marianei Pfeiffer atunci când soțul ei a părăsit-o pentru Anamaria Prodan, cuvinte care acum au căpătat un aspect de blestem care s-a și adeverit.

Se pare că blestemul s-a adeverit

Astfel, Anamaria Prodan ar simți acum exact ce a simțit Mariana Pfeiffer atunci când ea i l-a ”suflat” pe Laurențiu Reghecampf.