Creatoarea de modă Vera Wang face senzație în online. Are 70 de ani, dar arată ca o adolescentă: „N-are cum!”

Redacția IMPACT 12.05.2020, 19:32
Creatoarea de modă Vera Wang face senzație în online. Are 70 de ani, dar arată ca o adolescentă: „N-are cum!”

Vera Wang, celebrul designer vestimentar uimește o lume-ntreagă prin aparițiile sale, la venerabila vârstă de 70 de ani. Creatoarea de modă sparge tiparele anacronice și asta pentru că arată aproape ca o adolescentă.

Vârsta este doar un număr. Vera Wang, un sex symbol la 70 de ani

Publicațiile internaționale de lifestyle, precum și fanii din întreaga lume nu au trecut cu vederea aparițiile de senzație ale Verei Wang. Septuagenara de origine americană s-a fotografiat zilele trecute în mai multe ținute, pentru a-și promova propriile creații. Fotografiile sunt realizate în interiorul locuinței sale, acolo unde vedeta s-a retras în această perioadă.

Foto: Instagram/ Vera Wang
Foto: Instagram/ Vera Wang
Foto: Instagram/ Vera Wang
Foto: Instagram/ Vera Wang

Vera Wang, care este o fostă patinatoare de performanță a reușit de-a lungul timpului să-și păstreze proporțiile corpului său tonifiat în niște limite impresionante.

Celebrul designer a început să fie tot mai mult în atenția fanilor, mai ales după ce un urmăritor de pe platformă i-a scris că nu îi vine să creadă că designerul are această vârstă, care aproape că nu și-o arată.

Comentariile fanilor care au rămas cu gura căscată

Formele sale de invidiat au fost apreciate de oamenii din întreaga lume. Acestea sunt doar alte câteva dintre comentariile lăsate de fani.

„Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 71 de ani!”, „Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”, i-a scris un fan.

„Cum se face că ai 70 de ani? Nu pricep!”, a fost o altă reacţie pe pagina de Twitter a fostei patinatoare.

„Ai făcut ca vârsta de 70 de ani să arate perfect. Sper să arăt şi eu la fel peste 30 de ani”, a comentat o admiratoare.

„O minunată doamnă”, „O regină”, „Nu cred nicio secundă că ai 70 de ani! Eşti minunată”, i-a spus cineva. 

„Cum ai 70, Vera? Arăţi de 25”, a mai scris un alt internaut.

Înainte să pășească pe culmile succesului pe care le-a urcat în industria modei, Vera Wang a fost o patinatoare celebră în SUA, pentru participările sale la campionatele naționale de patinaj artistic. Ieșirea sa din lumea acestui sport a fost generată de ratarea sa de a intra în echipa olimpică de patinaj artitic din SUA. Ulterior, și-a făcut un nume demn de ținut minte în industria de fashion.

Urmăriți Impact.ro și pe