Virgil Ianțu a primit cea mai grea veste. Ce i-au făcut foștii parteneri

Rădulescu Valentin 09.06.2020, 20:58

Cunoscutul prezentator Virgil Ianțu a primit cea mai grea veste chiar din partea foștilor săi parteneri. În urma unor conflicte avute cu angajații, acesta a fost nevoit să plătească o sumă frumușică de bani.

Virgil Ianțu a primit cea mai grea veste. Ce i-au făcut foștii parteneri

Prezentatorul TV a fost obligat să scoată din buzunar mai multe sume de bani, după ce a fost dat în judecată de foștii săi parteneri care au obținut executarea silită a acestuia. Virgil Ianțu a fost dat în judecată alături de societatea comercială pe care o deține. Procesul a durat câțiva ani, iar recent magistrații au decis ca Virgil Ianțu să returneze foștilor parteneri o sumă foarte mare de bani. Pentru că acesta nu a vrut să achite datoria, a fost dat din nou în judecată, iar foștii săi colaboratori au obținut executarea silită a lui Ianțu.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, este decizia magistraților, potrivit informațiilor de la spynews.ro.

Virgil Ianțu a primit cea mai grea veste. Ce i-au făcut foștii parteneri
Virgil Ianțu a primit cea mai grea veste. Ce i-au făcut foștii parteneri

Virgil Ianțu în război cu Kanal D

În vara anului 2011, Virgil Ianțu a mai pierdut un proces, acesta a avut loc pentru faptul că managerii postului Kanal D nu și-ar fi respectat înțelegerile contractuale, iar astfel au intervenit în formatul show-ului. Ianțu nu a reușit să se înțeleagă cu ei, așa că în anul 2012 a ales să cheme televiziunea în proces. Războiul a durat doi ani, iar în final Virgil Ianțu s-a văzut nevoit să scoată din buzunar 10.000 de lei pentru Kanal D, drept cheltuieli din judecată. Prezentatorul se aștepta însă să primească suma 280.743,98 lei, bani solicitați pentru acțiunea depusă în instanță.

„M-am opus la un anumit moment transformarii acestei emisiuni intr-un tabloid si ducerii ei in derizoriu”, a declarat Virgil Ianțu la acel moment.

Pe numele lui real, Virgil Gătăianțu, prezentatorul este totodată și cântăreț. Acesta a fost gazda unor emisiuni de succes la mai multe posturi TV, dar și membru al Corului de Cameră Madrigal 1990-1999 și membru al formației The Fifties, alături de Ștefan Bănică Jr. Acum Virgil Ianțu prezintă o emisiune la televiziunea de stat.

Urmăriți Impact.ro și pe