Cum arată acum Denise Rifai, la prima apariție la noua televiziune. ”Voi fi mai sofisticată”

Stan Filon 01.09.2020, 09:46
Cum arată acum Denise Rifai, la prima apariție la noua televiziune. ”Voi fi mai sofisticată”

Celebra jurnalistă Denise Rifai revine la marea sa dragoste, televiziunea. După o mică pauză pe are și-a luat-o de când a demisionat de la Realitatea PLUS, celebra jurnalistă, cunoscută pentru interviurile sale dure, schimbă macazul! A semnat cu Kanal D și prezintă o emisiune în care spune că va fi ”mai sofisticată”.

Denise Rifai va prezenta o emisiune la Kanal D

Așadar, Denise Rifai pregătește o emisiune surpriză la Kanal D și s-a declarat foarte entuziasmată și chiar emoționată de ceea ce urmează.

Invitată la Teo Show, Denise Rifai a făcut primele declarații despre noua emisiune pe care o va prezenta la Kanal D. Vorbim despre un format nou, o emisiune nouă, însă celebra prezentatoare tv susține că are obligația să facă cea mai bună emisiune care va apărea în această toamnă.

Denise Rifai a fost invitată la Teo Show
Denise Rifai a fost invitată la Teo Show

„Voi fi puțin mai sofisticată”

Pentru noua sa apariție pe micile ecrane, Denise Rifai și-a schimbat și look-ul. A revenit la culoarea sa naturală de păr, dar promite să rămână același jurnalist dur, însă puțin mai sofisticat.

„Voi fi puțin mai sofisticată, la fel de dură și fermă în abordare, puțin mai complexă. Sofisticată e termenul cel mai bun. Trebuie să te diversifici puțin”, a mărturisit Denise Rifai.

„Aștept cu multă bucurie să ne apucăm de treabă. Mai sunt câteva zile și mă întorc! Am niște surprize pe măsură. Îmi doresc să fac cea mai bună emisiune pe care am putea s-o vedem în această emisiune. Am pretenții de la cei cu care muncesc să ofere pe cât ofer și eu. Cei de acasă m-au primit cu brațele deschise, mă simt foarte iubită. O să fie o surpriză plăcută pentru toată lumea. Sunt invitații care au un cuvând de spus, de la care noi avem de aflat multe. Sunt tot eu, într-o variantă mai complexă”, a povestit Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe