Cu cine s-a iubit Denise Rifai. Detalii neștiute din viața prezentatoarei TV

Iancu Andreea 16.07.2020, 12:20
Cu cine s-a iubit Denise Rifai. Detalii neștiute din viața prezentatoarei TV

Denise este cunoscută prin prisma emisiunii TV pe care o modera în trecut la postul Realitatea. Vedeta a dezvăluit recent că urmează să fie parte a unui proiect nou la Kanal D. Astfel, o vom putea urmări pe Denise Rifai într-o postură nouă, la postul de televiziune. Și pentru că este o prezență discretă, sunt puțini cei care cunosc detalii din viața moderatoarei.

Detalii neștiute despre Denise Rifai

Fosta prezentatoare a emisiunii „Legile Puterii” lucrează în presă de ani buni, însă nu acesta a fost domeniul său de bază. Potrivit wowbiz.ro, Denise Rifai a terminat cursurile Academiei de Studii Economice din București. Totuși, pasiunea pentru presă a dobândit-o în urma job-ului de prezentator de la un post de radio. Trecerea de la radio la televiziune a fost făcută în momentul în care un trust de presă important a cumpărat postul de radio la care activa Denise. După această schimbare, Denise Rifai a ajuns să lucreze ca reporter economic la o televiziune de știri. De asemenea, aceeași televiziune i-a oferit oportunitatea de a prezenta știrile, potrivit unui interviu pentru okmagazine.ro.

Totodată, Denise a povestit că există numeroase figuri emblematice ale televiziunii pe care le admiră. Fosta moderatoare de la Realitatea o aprecia pe Iuliana Marciuc și pe toate crainicele din televiziunea publică. De asemenea, Andreea Esca se bucură de aprecierea lui Denise Rifai pentru expresivitate și siguranță. Pe de altă parte, și Adriana Muraru este considerată perfectă pentru meseria de prezentator potrivit lui Denise, datorită eleganței sale.

Relația neștiută din viața prezentatoarei
Relația neștiută din viața prezentatoarei

Cu cine s-a iubit Denise Rifai

Printre aspectele neștiute despre viața moderatoarei se numără și viața sa amoroasă. Surse din media afirmă că Denise Rifai s-ar fi iubit cu fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici. De asemenea, aceleași surse au declarat că cei doi participau la diferite evenimente importante împreună.

Pe de altă parte, Denise face „parte din două lumi”, de vreme ce tatăl vedetei este musulman, iar mama este ortodoxă. Totodată, într-un interviu, moderatoarea a dezvăluit că filmul său preferat este „Babel”. Acesta nu este întâmplător, de vreme ce filmul redă diferențele culturale între societăți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...