Cum arată acum bărbatul pentru care s-a tatuat Andreea Bălan. Cum și-a refăcut viața după despărțirea de artistă

Iancu Andreea 03.06.2020, 17:16

Andreea Bălan și relațiile sale amoroase par să fie urmărite de ghinion. Sau poate că este vorba doar de o lipsă de sincronizare. Vedeta, care trece momentan prin suferința cauzată de divorțul de George Burcea, a fost la un pas de căsătorie cu mult înainte de a-l cunoaște pe tatăl fetițelor sale. Primul iubit al Andreei a fost și cel pentru care vedeta a ales să se tatueze.

Prima dragoste nu se uită niciodată

Mereu activă, prinsă între concerte și emisiuni, Andreea părea că nu mai are timp și pentru a-și da frâu liber sentimentelor. Totuși, perioada 2002-2003 a reprezentat pentru artistă o provocare. Andreea Bălan își lansa atunci primul album solo. De asemenea, ajunsese în Statele Unite ale Americii, unde susținea un turneu de 14 concerte. Totodată, în aceeași perioadă, cântăreața se muta din casa părinților săi, de la Ploiești la București. Astfel, Andreea decidea să își ia propria viață în piept și să renunțe la managerul său, Săndel Bălan. Pe de altă parte, apărea în viața sa amoroasă și primul bărbat cu care Andreea trebuia să se căsătorească.

Andreea Bălan și Teo Păcurar, pe vremea când erau într-o relație Foto - wowbiz.ro
Andreea Bălan și Teo Păcurar, pe vremea când erau într-o relație
Foto – wowbiz.ro

La un pas de a spune „Da!”

Cel pe care frumoasa Andreea ar fi trebuit să îl ia de soț este Teo Păcurar. Bărbatul a rămas în amintirea vedetei, dar și a fanilor acesteia. Iar asta datorită faptului că el a compus piesele de pe albumul „Așa sunt eu”. De asemenea, lucrurile păreau să intre pe făgașul normal. În 2005, Andreea și Teo au decis să se logodească. Pentru a marca evenimentul, cei doi și-au tatuat un inel de logodnă pe degetul inelar.

Din păcate, cuplul s-a destrămat în 2006. Motivul principal era dorința bărbatului ca Andreea să se mute împreună cu el la Bistrița. Pe de altă parte, nici cântăreața nu era pregătită să ducă o viață de familie, la acel moment.

Teo şi-a dorit foarte mult să-şi întemeieze o familie, să avem copii, să ne mutăm împreună la Bistriţa, la părinţii lui şi dacă iniţial am fost de acord, am realizat totuşi că nu sunt pregatită pentru a avea o familie şi am ales să-mi văd mai departe de cariera mea. Cu Teo am rămas foarte buni prieteni, pentru ca despărţirea să nu fie atât de dureroasă, a spus artista, după despărțire, potrivit Playtech.

După despărțire, Teo Păcurar a cunoscut o tânără, cu care s-a căsătorit în 2007 și alături de care are două fetițe. Cei doi soți locuiesc în Bistrița și par a fi extrem de fericiți.

În ceea ce o privește pe Andreea, vedeta a rămas cu amintirea de pe inelar. Potrivit libertatea.ro, cântăreața obișnuia să își ascundă tatuajul cu ajutorul unui inel pe care și l-a făcut singură cadou.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...