Ce a răspuns Andreea Bălan, când a fost întrebată dacă vrea să se recăsătorească. Mesaj uimitor

Madlen Moraru 28.05.2020, 15:31
Ce a răspuns Andreea Bălan, când a fost întrebată dacă vrea să se recăsătorească. Mesaj uimitor

Andreea Bălan a fost prezentă pe canapeaua emisiunii Xtra Night Show. Artista a dat detalii uimitoare despre viața ei din prezent. Mai mult, Dan Capatos a întrebat-o și ce planuri are, mai ales că este cunoscut că se află în toiul unui divorț.

Ce a răspuns Andreea Bălan, când a fost întrebată dacă vrea să se recăsătorească

Andreea Bălan pare să fie mai hotărâtă ca oricând să meargă la bun sfârșit cu divorțul ei de George Burcea. Cuplul de artiști s-a separat de câteva luni, iar cele două fetițe ale lor, Ella și Clara, au rămas în grija solistei. Ocazional, actorul își vizitează fiicele, cu care se joacă și petrece momente în compania micuțelor. Artista a fost de curând prezentă în emisiunea lui Dan Capatos, unde a vorbit foarte deschis despre perioada pe care o traversează.

De asemenea, aceasta a lansat la început de săptămână și o piesă, prin care și-a oglindit suferința despărțirii de George Burcea. La fel ca orice femeie rănită, a preferat să lase până acum anumite detalii neștiute, din cadrul divorțului. La fel de neașteptată a fost și reacția ei, când a fost întrebată dacă ar vrea să se recăsătoreacă. Acum că urmează să devină iarăși o femeie single, vedeta are planuri mărățe și privește cu optimism viitorul.

Ce a răspuns Andreea Bălan, când a fost întrebată dacă vrea să se recăsătorească. Mesaj uimitor
Andreea Bălan a oferit un răspuns neașteptat când a fost întrebată dacă are în plan să se mai căsătorească

„Sunt tânără și am lansat un videoclip, se numește «Am crezut în basme» și prezintă exact stările și etapele suferinței mele și sunt convinsă că foarte multe femei se vor regăsi în acest videoclip, atunci când intri într-o relație intri întreg, iar când ieși, ieși în bucăți. Îmi place să-mi pun sufletul în piese, la mine cele mai frumoase piese sunt cele cântate din suflet. Trebuie să fii decent, discret, prin muzică trebuie să existe o anumită melancolie, să exprime ceva.” a transmis Andreea Bălan.

Mesajul artistei a fost uimitor

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă în cel mai nou clip al ei, lansat recent pe YouTube. Artista a fost întrebată de către Dan Capatos dacă acesta este un simbol al faptului că vrea să ajungă iarăși în fața altarului.

“Dacă m-aș mai căsători… acum ți-aș zice că nu, nu se știe, peste câțiva ani. Am făcut spectacol, l-ați difuzat voi, am fost acolo, am făcut asta. Îmi doresc iubire, la bază sunt foarte sensibilă, îmi doresc pe cineva care să mă iubească și pe care să iubesc. Acum nu, e recent, e de patru luni, dar viața merge înainte. Urmează un nou sezon din Te cunosc de undeva, încep filmările, el (n.r.: George Burcea) vine și stă cu fetițele o dată pe săptămână.”, a mai spus Andreea Bălan, în emisiunea lui Dan Capatos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI