Andreea Bălan a început să-l dea de gol pe George Burcea. Ce făcea când dispărea de acasă

Madlen Moraru 29.05.2020, 15:01
Andreea Bălan a început să-l dea de gol pe George Burcea. Ce făcea când dispărea de acasă

Andreea Bălan a început să-l dea de gol pe George Burcea. Cuplul de artiști se află în toiul divorțului, după ce artista a susținut că va merge până la capăt cu separarea. De asemenea, în cel mai nou interviu acordat, solista a făcut declarații incredibile. Componenta trupei Andre a spus ce făcea actorul, atunci când dispărea de acasă.

Andreea Bălan a început să-l dea de gol pe George Burcea

Deși au împreună două fetițe de o vârstă fragedă, actorul alegea adesea să plece de acasă. Mai mult, mariajul lor s-a încheiat după doar jumătate de an de când au ajuns la altar.

În luna septembrie din 2019 ei au făcut nunta și au creștinat-o și pe mezina lor. Se pare că lucrurile s-au acutizat în relația lor în luna decembrie, a anului trecut. Din pricina faptului că acesta era uneori plecat de acasă, mai ales noaptea, Andreea Bălan s-a văzut nevoită să se descurce de una singură cu fetițele. Ambele se trezeau și aveau un program strict de alimentație. De aceea, vedeta s-a ocupat îndeaproape de creșterea lor.

În mai puțin de un an, solista și-a văzut viața schimbată de foarte multe ori, fiind și la un pas de moarte, când a adus-o pe lume pe micuța Clara. De asemenea, despărțirea de partenerul său nu a fost una simplă, iar de curând a oferit răspunsuri la întrebări arzătoare. Una dintre aceste curiozități a fost lămurită chiar de artistă, după ce a oferit detalii neștiute.

Andreea Bălan a început să-l dea de gol pe George Burcea. Ce făcea când dispărea de acasă
Andreea Bălan a dat cărțile pe față și a spus ce făcea George Burcea, atunci când dispărea de acasă

În vârstă de 35 de ani, Andreea Bălan s-a văzut în prezent pusă în fața a noi provocări. A răspuns foarte sincer, într-un interviu acordat recent, cum este să fie o mămică singură, dar și ce se întâmpla atunci când George Burcea pleca de acasă.

Ce făcea actorul când dispărea de acasă

“Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar.”, a povestit Andreea Bălan, potrivit viva.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI