Cum a slăbit Alin Gălățescu 15 kilograme fără intervenție chirurgicală! Problemele de sănătate l-au împins să ia măsuri drastice VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 14.07.2023, 16:05

Alin Gălățescu a dat dovadă de o ambiție ieșită din comun după ce a slăbit 15 kilograme într-un timp record, fără a apela la intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului! Criticul de modă s-a opus vehement operației! După un set de analize, Alin a fost nevoit să ia măsuri drastice! În exclusivitate pentru Impact.ro, criticul de modă ne-a spus totul despre starea sa de sănătate.

De ce a refuzat Alin Gălățescu operația de micșorare a stomacului: “Am oroare!”

Alin Gălățescu le-a arătat tuturor că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, reușești. Criticul de modă a slăbit 15 kilograme în doar câteva săptămâni, fără a fi supus operației de micșorare a stomacului.

Vezi și: Alin Gălățescu, despre fiica lui și relația cu mama acesteia, după despărțire: ”Mă întreabă mai mult că sunt ele drăguțe!” VIDEO EXCLUSIV

Ambiția sa a dat roade și prin dietă, Alin Gălățescu și-a atins obiectivul. În exclusivitate pentru Impact.ro , celebrul stilist ne-a spus totul despre dieta pe care o respectă cu strictețe.

“Îmi ating țintele. Trebuia să ajung în jur de 80, 90 de kilograme și sunt pe acolo. Am slăbit 15 kilograme, destul de repede, în doar trei săptămâni. Am oroare de operația de micșorare a stomacului, abia mi-am operat deviația de sept, care e cea mai simplă operație, fără os și a fost groaznică.

În general, anesteziile generale nu sunt plăcute. Trebuie doar să îți dorești cu adevărat. Dieta pe care am urmat-o este foarte comodă, este vegetală, trei porții de dulce, două de sărat, totul natural. Trei săptămâni așa, după mănânci cum mănâncă copiii mici: piept de pui, curcan, carne roșie.

Ca și în viață, de altfel, poți controla, dar noi ne complicăm existența, prin mâncare, prin tipul de relații. Lucrurile pot fi foarte simple. Am fost în Veneția, am mâncat paste, carne de vită. Am început dieta după Paște, testând doar. Într-adevăr, sunt foarte atent.”, ne-a declarat Alin Gălățescu pentru Impact.ro.

Citește și: Alin Gălățescu dă cărțile pe față, la șase ani de la divorț. Cum se înțelege cu fosta soție, de fapt, și de ce nu se mai vede căsătorit VIDEO EXCLUSIV

După un set de analize, Alin Gălățescu a fost nevoit să ia măsuri drastice!

După un set de analize, Alin Gălățescu nu a primit rezultatele așteptate! Criticul de modă a aflat că are probleme cu tensiunea, astfel a trebuit să ia măsuri drastice.

Mai mult decât atât, a aflat că în timpul somnului, creierul nu i se oxigenează îndeajuns, astfel a fost nevoit să își opereze deviația de sept. În exclusivitate pentru Impact.ro, Alin Gălățescu ne-a spus ce se întâmplă cu starea sa de sănătate în momentul de față.

“Aveam tensiune foarte mare, hipertensiune. A scăzut surprinzător după ce am slăbit. Am rezolvat o problemă majoră. Eram foarte aproape de colaps. Nu simțeam nimic, m-am dus să fac niște analize la mișto, că nu am mai făcut de ceva timp și am zis să văd.

Apoi, am găsit că nu am suficient oxigen, noaptea în somn și atunci a trebuit să îmi fac deviația de sept, apoi am descoperit tensiunea și încet, încet m-am însănătoșit, iar acum mă simt foarte bine!”, ne-a mai spus Alin Gălățescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe