Cum a scăpat fostul iubit al Ginei Pistol de închisoare. Nicola o ceruse pe vedetă în căsătorie

Stan Filon, Ana Ionescu 27.07.2021, 15:41
Cum a scăpat fostul iubit al Ginei Pistol de închisoare. Nicola o ceruse pe vedetă în căsătorie

Fostul iubit al Ginei Pistol a scăpat de o sentință foarte grea! Nicola a fost judecat pentru evaziune fiscală și a primit nu mai puțin de 13 ani de închisoare pentru fapta sa, în primă instanță. Acum însă răsuflă ușurat, după ultima decizie a magistraților.

Cum a scăpat fostul iubit al Ginei Pistol de închisoare

Gina Pistol și Nicola au trăit o poveste frumoasă de iubire și au fost chiar pe punctul de a se căsători. Omul de afaceri a ajuns însă pe mâna procurorilor, care l-au acuzat de evaziune fiscală. Sentința judecătorilor a lovit în anul 2018: 13 ani de închisoare și era obligat să achite și prejudiciul de 4 milioane de euro.

Cu toate acestea, Nicola a scăpat momentan de mâna legii. Judecătorii de la Curtea de Apel au anulat sentința Tribunalului București și au trimis înapoi dosarul pentru a fi rejudecat! Gina Pistol a fost înnebunită după tânărul cu origini libaneze. Este un adevărat crai de Dorobanți, iar relația lor a fost una foarte frumoasă, dar destul de tumultoasă. Au fost împreună nu mai puțin de 7 ani, iar Nicola a cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondină, însă nu se știe de ce planul nu a fost dus până la capăt.

Cum a scapat fostul iubit al Ginei Pistol de inchisoare
Cum a scapat fostul iubit al Ginei Pistol de inchisoare

Nicola, crai de Dorobanți

Nicola era un personaj binecunoscut în cercurile mondene de acum un deceniu iar relația cu fostul model Playboy i-a adus și mai multă notorietate. În 2011, Nicola a cerut-o în căsătorie pe Gina Pistol și i-a oferit acesteia un superb inel de logodnă, însă când toată lumea se pregătea de nuntă, cei doi s-au certat din nou.

Cei doi iubiți s-au certat de multe ori, ca mai apoi împăcarea să fie și mai dulce. Într-un final, Nicola și Gina Pistol și-au spus adio, iar pentru Nicola a început coșmarul. La câteva luni după despărțirea de Gina Pistol, norocul l-a cam părăsit pe Nicola. Mascații au dat năvală în casa sa, iar procurorii l-au acuzat de evaziune fiscală, bancrută frauduloasă și spălare de bani.

Mai precis, bărbatul era bănuit că nu a declarat valorile corecte ale unor bunuri importate și exportate prin intermediul unei societăți pe care o controla. Dosarul s-a extins inclusiv asupra unor înalți funcționari ai ANAF, trimiși și ei în judecată, în 2014, alături de fostul iubit al Ginei Pistol.

În 2018, toți inclupații din dosar au fost găsiți vinovați. Nicola și ceilalți inculpați au făcut apel, iar sentința a venit în urmă cu câteva săptămâni: ”se desfiinţează în integralitate sentinţa penală apelată şi dispune rejudecarea cauzei de către Tribunalul Bucureşti, Secţia I Penală”, se arată în decizia Curții de Apel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...