EXCLUSIV

Dana Marijuana nu și-a revenit nici acum după moartea iubitului ei. „Vreau să fie în continuare lângă mine”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 11.04.2022, 17:21
Dana Marijuana nu și-a revenit nici acum după moartea iubitului ei. „Vreau să fie în continuare lângă mine”. EXCLUSIV

La mai bine de o lună de la pierderea celui alături de care a trăit altfel viața în ultimii ani, Dana Coteanu, alias Marijuana, recunoaște că nu a depășit încă șocul. Ea a vorbit cu impact.ro despre ce stări de spirit traversează încă. La 42 de ani, Marijuana părea să-și fi fi regăsit echilibrul de care avea atâta nevoie pentru a trăi, a-și crește fetele, ba chiar și pentru a reveni în prim planul lumii musicale. Moartea absolut surprinzătoare a fostului ei iubit, Daniel Burlacu, cu șapte ani mai mare ca ea, petrecută în primele zile al lunii martie, a făcut-o însă se retragă iar în propria „carapace”, măcar pentru o vreme.

Ea susține că încă nu și-a revenit din șocul dispariției iubitului ei, Daniel Burlacu

Nu mi-am revenit încă din șocul morții lui Daniel. Nici nu știu dacă o să reușesc vreodată să trec peste asta. Încerc să vorbesc despre acest subiect și nu pot. Nu reușesc fiind este încă prea dureros!”, a declarat Marijuana pentru impact.ro.

Tremurul vocii sale aduce argumente suplimentare pentru starea sa de spirit. Una despre care nu vrea să ofere amănunte, de niciun fel.

Îl simt ca pe un înger păzitor și-mi doresc să rămână lângă mine!”, adaugă ea, apoi alege să pună capăt brusc discuției.

Fostul ei iubit a murit la începutul lunii martie, în spital, acolo unde fusese internat după ce ar fi căzut de pe o scară a Hanului Artiștilor, din Centrul Vechi, acolo unde petrecea alături de iubita sa și de câțiva amici. El a fost găsit inconștient de niște prieteni, care au dat imediat alarma. Există indicii că Daniel Burlacu ar fi suferit puternice contuzii la cap, iar medicii nu au reușit să-i mai salveze viața.

Marijuana, o vedetă care a cunoscut deopotrivă și succesul, și provocările vieții
Marijuana, o vedetă care a cunoscut deopotrivă și succesul, și provocările vieții

Marijuana va lansa online un nou videoclip chiar în Săptămâna Mare

Dana Coteanu și Daniel Burlacu păreau să se înțeleagă foarte bine în ultimii ani, trăind o poveste de dragoste specială, în care el a jucat un rol cu totul aparte. Fiindcă Daniel Burlacu a încercat și a și reușit, ca puțin alții, să o protejeze pe partenera sa, oferindu-i o imensă căldură sufletească și șansa de a reveni. De altfel, Marijuana însăși avea să recunoască asta, când nu mai departe de începutul acestui an, avea să iasă cu un mesaj public dedicat iubitului ei.

Iubesc și eu, da. Partenerul meu mă ajută foarte tare. Dar este omul din umbră. Eu mi-am dorit tare să am un partener pe care să-l cheme că pe mine, Daniel”, își arăta deopotrivă cea supranumită Dana Marijuana, și recunoștința, și iubirea.

Ca un fel de continuare a poveștii lor de iubire, Marijuana pare mai decisă ca oricând să ducă mai departe lucrurile stabilite cel mai probabil împreună cu Daniel Burlacu. Iar unul dintre acestea se referă la cariera ei muzicală. Cea care a fost prima artistă de muzică hip hop din România, lansându-se în 1996, își propune să revină până la Paști, chiar în Săptămâna Mare, cu un nou videoclip.

Unul lansat online! Este vorba despre melodia intitulată „Tot o familie”, interpretată în duet de Marijuana, Vida și DJ Sop. Acesta ar fi al treilea său clip din 2022, după „Nu mi-e greu”, cântat alături de Chica con Canna, și „Dintre atâtea stele”, lansat la finele lui martie, alături de Mihai Nae.

Marijuana a colaborat cu trupele B.U.G Mafia și La Familia, lansând două materiale oficiale, maxi single-ul „Tre’ să spun” și albumul „Cea mai fidelă fată”. Este asociată și cu super-single-ul „Tupeu de borfaș”, având un rol important în această piesă.

Ea a mai lucrat de-a lungul timpului și cu Ganja, Il-Egal, Puya, 6ase 6ase, Tonik Obiektiv, Loredana Groza, Cătălina Toma, Anda Adam, Brugner, Shoby (Codu Penal), Connect-R, Roxana Andronescu (Capuccino/ Spin), Andreea Antonescu, Gigis, Mihai Bendeac sau Drew. Consumul de substanțe interzise din perioada ei de tinerețe i-a frânat de mai multe ori cariera muzicală. Ea are două fete, Alesia și Iris, de 15, respectiv șase ani.

Urmăriți Impact.ro și pe