EXCLUSIV

Dana Marijuana şi-a pierdut afacerea cu bijuterii. Din ce trăieşte acum artista EXCLUSIV

Oana Pascaru 24.08.2021, 18:44
Dana Marijuana şi-a pierdut afacerea cu bijuterii. Din ce trăieşte acum artista EXCLUSIV

Dana Coteanu sau mai bine zis, Dana Marijuana, după numele de scenă, traversează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar. Îndrăgita cântăreață de muzică hip-hop care a cunoscut succesul în anul 1999 ne-a declarat în exclusivitate că salvarea sa, pe plan financiar vine din tablourile pe care le-a pictat.

„Nu apar pe canalele muzicale pentru că nu sunt la o casă de discuri”

Vremurile de glorie, pe partea profesională, se pare că au apus pentru Dana Marijuana! În urmă cu aproape douăzeci de ani, aceasta era una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite artiste de la noi din țară.

Ba mai mult, pentru o perioadă de timp aceasta a fost și una dintre cântărețele controversate și discutate din România din cauza faptului că gurile rele spuneau că aceasta ar fi căzut în patima substanțelor interzise.

Contactată de reporterii Impact.ro, Dana Marijuana ne-a mărturisit că traversează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar și nu doar.

„O ducem greu cu toții. Acum depinde de fiecare zi dată de la Dumnezeu. Totul depinde doar de El, nu depinde nimic de mine sau de tine! Lucrurile merg destul de prost, dar nu vreau să mă plâng mai ales că am închis magazinul cu bijuterii handmade pe care le făceam.

În perioada asta am pictat mult, de acolo mă mai salvez financiar. Plus că zilele trecute am filmat și un videoclip, nu pot să îți spun momentan cu cine. Prefer să fie surpriză. În toamnă o să apară clipul și o să vedeți despre cine este vorba ș ce mesaj transmite piesa.

Toată lumea când lansez o piesă mă întreabă dacă mă reîntorc în muzică, eu nu am cum să mă reîntorc în industria muzicală pentru că eu tot timpul am fost în această industrie. Problema este că eu nu apar pe canalele muzicale pentru că nu sunt la o casă de discuri, nu sunt într-o perioadă foarte bună”, a declarat Marijuana.

Dana Marijuana si-a pierdut afacerea
Dana Marijuana si-a pierdut afacerea

Dana Marijuana regretă scandalurile cu tatăl ei, căruia îi duce dorul

În urmă cu șase ani, Dana Marijuana și tatăl său își spălau rufele în public. Motivul? Părintele solistei nu era de acord cu ultimul partener de viață al fiicei sale, Sebastian Calu, cu care Dana are o fetiță.

“A venit în chiloţi să o ceară pe Dana. Eu nu am lăsat-o să se căsătorească, dar nu m-a ascultat. Un părinte îşi învaţă copilul de bine, nu de rău. I-am zis să-şi ia un serviciu.

La ce făceaţi lucruri împreună? La pat? Am plâns în genunchi la spital. S-a dus la păcănele şi a pierdut casa. Întotdeauna am fost şi sunt în continuare alături de ea. Eu am avut dreptate.

Să vină încoace că-i găuresc fundul!”, declara tatăl Marijuanei, în septembrie 2015, în cadrul emisiunii ”Un show Păcătos”, de la Antena 1.

De precizat este și faptul că vedeta de muzică hip-hop și-a pierdut tatăl în urmă cu aproape trei ani. Ion Coteanu, tatăl artistei, și-a ajutat foarte mult fiica până în ultima zi din viață. De altfel, Ion Coteanu a fost și cel care s-a ocupat de educația fiicei ei, cea mare, Alesia, căreia bărbatul i-a dat o educație frumoasă.

Urmăriți Impact.ro și pe