Cum a reacționat viceprimarul Capitalei când a fost întrebat de ce a jignit o ziaristă: “A interpretat că am făcut-o eu vacă pe dânsa?”

Claudiu Surmei 26.09.2019, 15:27
Cum a reacționat viceprimarul Capitalei când a fost întrebat de ce a jignit o ziaristă: “A interpretat că am făcut-o eu vacă pe dânsa?”

Viceprimarul Capitalei a oferit prima reacție după ce a jignit o jurnalistă de la Evenimentul Zilei. Aurelian Bădulescu a spus că nu știe despre ce este vorba și s-a arătat surprins de acuzațiile jurnalistei. Asta după ce i-a trimis un mesaj în care i-a scris „Ești o vacă.”

Viceprimarul Capitalei pare să fi uitat că a jignit o ziaristă

„Ești o vacă”, i-a scris Aurelian Bădulescu jurnalistei Sandra Sălăgean, în urma unui articol publicat pe Evz.ro, cu titlul „Viceprimarul Capitalei, dezlănțuit! Bădulescu: Nu vreau să fac bătături la c*r! N-am hemoroizi, că io-s de la țară!” Articolul a fost de fapt o sinteză a limbajului pe care viceprimarul l-a folosit la postul de radio București FM, în emisiunea În comunitate.

În emisiunea moderată de Mihaela Ioniță, viceprimarul Capitalei a vorbit despre problemele bicicliștilor și ale posesorilor de trotinete din București.

„Am și eu o întrebare! Am fost și eu tânăr ca dumneavoastră. Domne io vreau să vă întreb pe dumneavoastră, dacă ați lucra, să spunem, ați fi avocat, și vreți să mergeți cu bicicleta. Domnle, dar nu puți când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? (…) Eu de la efort, că am mers și eu cu bicicleta, eu cred că puți. Da, deodorante care să țină jegul pe piele. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put. Nu vreau să fac bătături la c*r! E bine? N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la țară și nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c*r și nu vreau să put! Să sunt curat, sunt crescut la țară”, a spus Aurelian Bădulescu în cadrul emisiunii.

După ce jurnalista a publicat articolul cu declarațiile viceprimarului Capitalei, acesta i-a trimis un SMS cu textul „Ești o vacă”, iar când a fost întrebat de ce a reacționat în acest mod, s-a făcut că nu știe despre ce este vorba.

„Eu nu mi-aduc aminte să fi trimis nimănui un mesaj. Stați să mă uit în telefon. Într-adevăr, dar cred i l-am trimis greșit, nu dumneaei. Eu aveam o altă discuție pe Whatsapp și cred că din greșeală am făcut-o pe dumneai vacă. Dar care e problema, că nu am înțeles. A interpretat că am făcut-o eu vacă pe dânsa? Vai, îmi cer mii de scuze”, a spus Aurelian Bădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe