EXCLUSIV

Cum a reacționat, de fapt, Nicoleta Luciu după ce Nuțu Cămătaru a recunoscut relația cu ea. Gestul făcut de fosta vedetă TV (exclusiv)

Iancu Andreea 16.12.2021, 15:40
Cum a reacționat, de fapt, Nicoleta Luciu după ce Nuțu Cămătaru a recunoscut relația cu ea. Gestul făcut de fosta vedetă TV (exclusiv)

În cartea lansată recent de Codin Maticiuc, „Dresor de lei și de fraieri”, protagonistul este Nuțu Cămătaru, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din România. Personaj controversat, acesta a surprins prin dezvăluirile sale, reușind totodată să deranjeze mai multe persoane publice cu care și-a asociat numele. Nicoleta Luciu se numără printre femeile din România despre care Nuțu Cămătaru a recunoscut că a avut o relație. Frumoasa brunetă nu a ezitat și a reacționat dur în urma declarației interlopului.

Nicoleta Luciu, reacție dură după declarația lui Nuțu Cămătaru despre relația cu ea

Toți cei care s-au interesat de cartea „Dresor de lei și de fraieri”, scrisă de Codin Maticiuc despre viața lui Nuțu Cămătaru, au rămas surprinși în urma destăinuirilor protagonistului. Nuțu Cămătaru susține că Nicoleta Luciu s-a aflat pe lista de femei frumoase pe care le-a cunoscut, însă nu a dezvăluit relația pe care cei doi au avut-o. Cu toate acestea, bruneta a izbucnit. Nicoleta Luciu a reacționat după ce Nuțu Cămătaru a recunoscut relația cu ea.

Celebrul interlop și fratele său, Sile Cămătaru, ar fi avut o legătură cu bruneta în 2003. Acest fapt se întâmpla în perioada în care Nicoleta Luciu forma un cuplu cu Dinu Maxer. Cei doi erau împreună din 1997 și s-au despărțit în 2005. De asemenea, o declarație din 2006 a lui Nuțu surprindea o legătură cu mai multe femei frumoase din showbiz-ul românesc, printre care și Nicoleta.

Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău, a explicat Nuțu Cămătaru.

Nicoleta Luciu, reacție dură după declarația lui Nuțu Cămătaru
Nuțu Cămătaru, detalii despre relația cu Nicoleta Luciu

Vedeta este hotărâtă să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru

După informațiile apărute recent, frumoasa brunetă, care este căsătorită de ani buni cu Zsolt Csergo, alături de care are o familie frumoasă, cu patru copii, a luat o decizie dură. Nicoleta Luciu este hotărâtă să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, susținând că acesta i-a prejudiciat imaginea. Cu toate acestea, fosta vedetă TV nu neagă legătura cu interlopul, dar nici nu o recunoaște.

Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine. Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște. Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică, au declarat, în exclusivitate, surse apropiate de Nicoleta Luciu, pentru playtech.ro.

„Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu”

Retras de ani buni din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu a ales să își petreacă timpul alături de familie și de bărbatul care a cucerit-o, Zsolt Csergo. Cuplul locuiește la Miercurea Ciuc, însă nu le este străin scandalul momentului. Soțul Nicoletei Luciu este foarte supărat din pricina acestor discuții apărute pe numele Nicoletei.

N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la „Surprize, Surprize!” pentru Andreea Marin și multe altele!

Păi Elena Ioniță (n.r.- una dintre membrele trupei DeCorazon și actrița de telenovele) a zis că-i logodnica mea, dar n-a fost! Nu mai am nicio treaba. Am fost în 2003. Era domnișoară. Păi a cui să spună că e logodnica? A lui Vasile de pe uliță?! Dacă nu zicea că-i logodnica lui Nuțu Cămătaru, cine mai auzea de ea?! Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?, spunea Nuțu Cămătaru în trecut, pentru ziarul Averea.

Chiar dacă Nuțu Cămătaru recunoscuse legătura sa și a fratelui său, Sile, cu frumoasa brunetă în urmă cu mai mulți ani, lucrurile au revenit în atenție odată cu publicarea cărții.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...