Cum a reacționat Cătălin Măruță, după ce s-a zvonit că va fi dat afară de la PRO TV. Mesajul prezentatorului e clar

bogdan 09.10.2019, 14:21
Cum a reacționat Cătălin Măruță, după ce s-a zvonit că va fi dat afară de la PRO TV. Mesajul prezentatorului e clar

Zilele acestea, zvonurile potrivit cărora Cătălin Măruță ar fi la un pas să fie dat afară de PRO TV au circulat pe bandă rulantă. Audiențele mai scăzute, înregistrate în ultima perioadă, ar fi fost principalul motiv pentru care se pregătea această schimbare. În urma celor vehiculate, prezentatorul emisiunii La Măruță  a avut prima reacție, în urma căreia a dat cărțile pe față.

Cum a reacționat Cătălin Măruță, după ce s-a zvonit că va fi dat afară de la PRO TV

Cătălin Măruță a avut prima reacție, după ce s-a zvonit că va fi dat afară de la PRO TV. Prezentator de ani buni în trustul PRO, aceasta a dat cărțile pe față.

Ultima postare pe instagram reușește să închidă gura cârcotașilor. “Nu e o reclamă la cuțit, e o invitație la zâmbit… ? #de11ani #LaMaruta #ProTv”, scrie prezentatorul în dreptul unei poze în care apare zâmbind.

Acesta se află la cârma emisiunii de la PRO TV de aproximativ 11 ani, iar dacă este să ne luăm după această postare, cu siguranță, va mai rămâne în continuare la pupitrul acestui show.

Recent, emisiunea lui Măruță a ocupat loc fruntaș în topul audiențelor, iar acest aspect a fost menționat de cunoscutul prezentator.

“O nouă zi plină de bucurie și de energie, o nouă victorie categorică pe piața audiențelor! Nu mor stejarii când îi înțeapă spinii!”, a spus acesta.

Cătălin și Andra Măruță, un cuplu fericit. Imaginea cu cei doi a topit inimile fanilor
Cătălin și Andra Măruță, un cuplu fericit

Cătălin și Andra Măruță, imagine emoționantă

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Îndrăgostiții, care sunt părinții a doi copii, au reușit să-și formeze un cămin unit, bazat pe respect și iubire.

O poză în care apar împreună Andra și Cătălin a topit inimile fanilor. “Zâmbete cochete și multă fericire. Cam ca la prima întâlnire… ♥️”, a comentat prezentatorul PRO TV în dreptul fotografiei, care a adunat peste 26 000 de aprecieri și numeroase mesaje din mesaje din partea fanilor.