Ce face Anamaria Prodan pentru a-i atrage atenţia lui Reghecampf. Imaginile astea spun multe

Ioana Bucur 19.08.2021, 22:56

În plin scandal de divorț, celebra impresară pare că a apelat și la rețelele de social media pentru a transmite mesaje soțului ei. Iată ce a ajuns să facă Anamaria Prodan pentru a-i atrage atenția lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan face eforturi pentru a-i atrage atenția soțului său

Imaginea familiei perfecte a fost spulberată, în ultimele săptămâni. Cu toate astea, Anamaria Prodan refuză să renunțe la căsnicia cu Laurențiu Reghecampf atât de ușor. Celebra impresară pare hotărâtă să își „ajute” soțul să uite de gândurile legate de despărțire și a ajuns să apeleze la toate armele din arsenalul său.

În ultima vreme, impresara posteaază imagini în care apare în ipostaze incendiare. Din Dubai, Anamaria publică pe pagina sa de Instagram fotografii de la pisicină sau din casa plină de poze de familie. Vedeta este într-o formă de invidiat și nu ratează nicio ocazie să își etaleze corpul perfect modelat.

În urmă cu câteva zile, impresara a publicat și o înregistrare video făcută de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, în care îi transmite că o iubește, și pe care a prezentat-o va fiind dovada supremă că lucrurile s-au liniștit în familia lor. Totuși, nu avem de unde să știm când anume a fost făcută filmarea.

„După fiecare antrenament îmi trimite mesaj …nu trimite către Becali sau către dame de oraș …. Nu sta in restaurante sa bea pana leșina cum văd ca se insinuează … muncește si vine acasa , face avere Pt familia noastră , cumpara case copiilor , banii din conturi ii cheltuie NUMAI PT NOI FAMILIA LUI !  ÎNCĂ VA ROG SA MI LĂSAȚI SOȚUL SI COPIII IN PACE!

In cazul in care îmi aduce cineva dovezi clare care sa dovedească toate aceste acuzații despre prostituatele menționate de către presa , de către banii si bunurile cumparate prostituatelor de a lungul anilor apărute in toată presa , eu ANAMARIA PRODAN îmi cer scuze in mod public fiecărui jurnalist si publicație care a anunțat aceste nenorociri si voi rezolva aceste lucruri in felul meu!

Am sa vorbesc deschis fără Rușine ( se poate întâmpla oricui / sărac sau bogat ) Direct cu probele primite pe masa ! Punct cu punct. Pana atunci însă … liniște ! CINE ESTE OM SI VREA SA “ AJUTE “ SA MI DEA PROBE CLARE DESPRE GUNOAIE BANI FURAȚI FAMILIEI ACHIZIȚII ETC. AȘTEPT IN PRIVAT DACĂ SE VERIFICA SI SUNT ADEVĂRATE VA PROMIT CA LE FAC PUBLICE”, a scris Anamaria Prodan, în descrierea imaginilor.

Ce face Anamaria Prodan pentru a-i atrage atenţia lui Reghecampf
Anamaria Prodan

Acuzații de infidelitate

Pe de altă parte, se speculează că și Anamaria Prodan ar fi avut relații extraconjugale în timpul căsniciei cu Reghecampf. Dan Alexa, Ovidiu Burcă și Dani Coman ar fi bărbații cu care Prodanca l-ar fi înșelat pe Reghe.

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare.

Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia”, a spus Anamaria Prodan, potrivit gsp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...