Anamaria Prodan îi dă replica lui Gigi Becali. Ce i-a putut spune impresara latifundiarului din Pipera: “L-am compătimit”

Andrei Cezar 23.07.2021, 13:58
Anamaria Prodan îi dă replica lui Gigi Becali. Ce i-a putut spune impresara latifundiarului din Pipera: “L-am compătimit”

Războiul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă. După ce finanțatorul FCSB-ului a avut o serie de remarci sexiste la adresa impresarei, acum a venit rândul ei să reacționeze. Soția lui Laurențiu Reghecampf a vorbit în termeni duri la adresa patronului roș-albaștrilor, despre care a spus că a ajuns într-o situație de ”râs și penibil”.

Replca Anamriei Prodan pentru Gigi Becali. Ce a spus agentul FIFA despre patronul de la FCSB

Ruptura dintre cei doi a pornit după ce FCSB a decis să o excludă pe Anamaria Prodan din dicuțiile pentru transferul lui Denis Man la Parma. După ceva timp, impresarul a răbufnit și l-a acuzat pe Gigi Becali că el ar fi de vină pentru scandalul cu presupusele amante ale lui Laurențiu Reghecampf. 

Întrebat dacă își dorește să pună capăt ”războiului” cu Anamaria Prodan, latifundiarul din Pipera a declarat că relația pe care o avea cu impresarul de 48 de ani era datorată faptului că este soția lui Laurențiu Reghecampf.

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vand un jucator, nu-i bag în seama pe impresari.

Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan nu i-a rămas datoare. În replică, ea a declarat că latifundiarul din Pipera a ajuns la stadiul în care nu mai trebuie luat în serios, ci ignorat.

”Hai să-ți spun ceva. Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas care crezi că este? Ignoranța! E deja mim. Râs. Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro

Anamaria Prodan, replica dura pentru Gigi Becali
Anamaria Prodan, replica dura pentru Gigi Becali

Vine sau nu ”Reghe” la FCSB?

Cât despre zvonurile potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar urma să antreneze din nou la FCSB, soția acestuia a spus că nu nici nu se pune problema. În plus, ea a declarat răspicat că nu poate fi vorba de o împăcare între cele două părți.

”Păi, eu ling acolo unde scuip? Niciodată! Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri.

Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita’ de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”, a mai spus agentul FIFA.