EXCLUSIV

Cum a ratat Călin Goia momentul în care Florin Cîţu dansa pe melodiile trupei Voltaj. “Mie nu mi-a spus nimeni”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 14.09.2021, 19:27
Cum a ratat Călin Goia momentul în care Florin Cîţu dansa pe melodiile trupei Voltaj. “Mie nu mi-a spus nimeni”. EXCLUSIV

Imaginile cu premierul României, Florin Cîţu, încercând să danseze pe ritmurile melodiei celor de la Voltaj, “Tânăr vreau mereu să fiu”, din curtea exterioară a liceului bucureştean “Gheorghe Lazăr”, au făcut deliciul şi înconjurul tuturor redacţiilor de presă, în chiar prima zi de deschidere a noului an şcolar, 2021 – 2022. Impact.ro a încercat să afle cum a văzut “mişcarea scenică” a premierului, liderul trupei Voltaj, Călin Goia.

Nu pot să comentez nimic fiindcă nu am văzut momentele despre care vorbiţi. Şi asta deşi eram la aceeaşi festivitate, fiindcă a cântat live două melodii speciale la festivitatea cu pricina, inclusiv melodia care se pare că i-a trezit premierului amintiri frumoase, din câte înţeleg, a declarat Călin Goia pentru impact.ro.

Au cântat benevol la festivitatea de deschidere

El spune că nu a prins “live” mişcările dansate ale şefului Executivului din simplul motiv că nu l-a văzut şi nici nu l-a avertizat careva asupra momentului.

Ne-am salutat, dacă pot spune aşa înainte de eveniment, dar era prea multă lume acolo şi fiecare aveam treaba lui. Nu am avut timp de niciun fel de discuţii. În plus, în jurul premierului roia în permanenţă o mare de jurnalişti şi de camere de televiziune, ce acopereau practic raza mea vizuală, a adăugat Călin Goia.

Călin Goia, despre momentul în care Florin Cîțu a dansat pe melodiile trupei Voltaj
Premierul Florin Cîțu, prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Liceul “Gheorghe Lazăr”

Prezenţa lui Călin Goia şi a colegilor săi de trupă la festivitatea de deschidere a Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr” se datorează faptului banal că cei doi băieţi ai săi, Petru şi Tudor, învaţă la acest liceu.

Petru e clasa a opta, iar Tudor a şaptea la acest liceu, aşa că nu putea lipsi nici tatăl lor, mai ales că fusesem rugat să susţinem un scurt moment artistic. Am şi făcut asta, am cântat benevol două melodii, a adăugat el.

Bucuros că fiii săi învață la Gheorghe Lazăr

Călin Goia susţine că la acest liceu există “o colectivitate foarte mişto”.

Sunt foarte bucuros că băieţii mei au luat examenul la această şcoală, susţinând fiecare câte un examen la care au fost şi trei candidaţi pe loc, fiindcă se face carte şi s-a înfiripat şi o colectivitate foarte mişto. E ca o mare familie. Inclusiv în această perioadă de pandemie totul a avut parcă un alt aer, iar profesorii au fost la înălţime, chiar şi în sistem online. Directoarea liceului, Ionela Neagoe, a reuşit chiar să impună la clasa a XII-a, din acest an, un program-pilot care pare foarte bun, legat de aptitudinile elevilor, mai spune Goia.

Ce relație are cu copiii săi

Mândrul tată de băieţi, Călin Goia crede că are o relaţie foarte bună cu copiii săi, care nu sunt deloc stresaţi când părintele lor se află în acelaşi mediu cu ei.

Susţin că băieţii mei nu au niciun complex, dar nici vreo aroganţă anume că părinţii lor sunt cine sunt. Dimpotrivă, cred că amândoi sunt cu capul pe umeri şi asta mă bucură. Îi încurajez cum pot să-şi dezvolte aptitudinile, nu doar să înveţe. Petru, cel mare, cântă la chitară şi mai nou face tenis de masă, renunţând la fotbal, în timp ce Tudor bate toba foarte bine şi face tenis de câmp. Mezina, Măruca, e ultimul an la grădiniţă şi a învăţat deja să negocieze cam totul cu fraţii ei mai mari. Vreau să ştiţi că e un sentiment special să fii tată şi de băiat, şi de fată, fiindcă lucrurile sunt uşor diferite, a conchis Călin Goia.