Cum a putut să apară Elena Udrea la locul de joacă. Celelalte mămici au rămas uimite când au văzut cum era îmbrăcată

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 05.10.2021, 15:50
Cum a putut să apară Elena Udrea la locul de joacă. Celelalte mămici au rămas uimite când au văzut cum era îmbrăcată

Pentru că vremea frumoasă încă îi bucură pe români în această toamnă, multe familii cu copii au ales să se relaxeze în weekend în parcuri. Și Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria, și-au făcut apariția la locul de joacă în urmă cu câteva zile, în parcul Herăstrău, însă ceea ce a atras atenția a fost modul cum a putut să apară fostul politician. Ținuta acesteia a întors capetele.

Cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la locul de joacă

Zilele călduroase de toamnă au reprezentat o ocazie perfectă pentru Elena Udrea și fiica sa să iasă în parc, la locul de joacă, unde micuța Eva Maria, în vârstă de 3 ani, s-a bucurat să se joace, să se plimbe și să savureze vată pe băț împreună cu mama sa. Dincolo de acest tablou perfect de familie, fostul politician a atras toate privirile prin modul cum s-a îmbrăcat, Elena Udrea având o ținută care le-a uimit pe celelalte mămici.

Ajunsă în parc cu o limuzină neagră, condusă de șoferul personal, fosta preferată a lui Traian Băsescu a ales să poarte o ținută care demonstrează că ieșirea de politică nu i-a afectat bugetul. Astfel, Elena Udrea a îmbrăcat un top alb Balmain, de 470 de euro, o pereche de pantaloni largi, bej și o pereche de sandale Gucci, cu toc, în valoare de aproximativ 630 de euro, ținuta fiind accesorizată cu o pereche de ochelari de soare, potrivit mediaflux.ro.

Cum a putut să apară Elena Udrea la locul de joacă
Elena Udrea și fiica sa, în parc
foto – mediaflux.ro

Relația Elenei Udrea cu Adrian Alexandrov rezistă de peste 5 ani

Elena Udrea și partenerul său de viață, Adrian Alexandrov, se bucură de o relație trainică, în ciuda dificultăților de care s-au lovit. În luna august a acestui an, cei doi au aniversat cinci ani de relație. Cuplul și fiica lor au sărbătorit într-un cadru relaxat, în Delta Dunării, acest eveniment special. Elena și Adrian s-au căsătorit în anul 2016, iar relația lor a fost consolidată nu doar de venirea pe lume a micuței Eva Maria, ci și a problemelor și provocărilor prin care cei doi soți au trecut de-a lungul anilor.

Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta, spunea Elena Udrea, potrivit Ciao.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...