Elena Udrea s-a pozat în costum de baie la 47 de ani. Fosta politiciană arată la fel de bine ca în tinerețe

Iancu Andreea 03.08.2021, 19:28

Elena Udrea, fostul Ministru al Turismului, trăiește o perioadă înfloritoare. Fostul politician, în vârstă de 47 de ani, a aniversat recent 5 ani de relație cu Adrian Alexandrov, iubitul său, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au împreună o familie minunată, bucurându-se de micuța Eva Maria, fiica lor. Și pentru că pe planurile sentimental și familial Elena Udrea este într-un moment de liniște, acest lucru se vede și la exterior, cele mai recente fotografii, în care fostul ministru s-a pozat în costum de baie, dezvăluind un fizic de admirat al celebrului politician.

Cum arată Elena Udrea în costum de baie, la 47 de ani

Elena Udrea este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase femei care au activat în politica românească, fiind apreciată pentru grija pe care o acorda modului în care arată, pe vremea când deținea o funcție de partid. Însă frumusețea nativă a vedetei nu a fost diminuată nici după timpul petrecut în închisoare sau în urma sarcinii. Elena Udrea s-a pozat recent în costum de baie, dezvăluind tuturor faptul că aceasta este într-o formă de invidiat, la 47 de ani.

Pentru că Elena și Adrian Alexandrov, iubitul său, cu 13 ani mai tânăr, au aniversat 5 ani de relație, cuplul a decis să celebreze fericitul moment împreună cu fiica lor, Eva Maria, într-o vacanță. Aceștia au publicat câteva fotografii din concediu, în care frumoasa Elena Udrea apare purtând un costum de baie întreg, cu un imprimeu cu stele.

Elena Udrea s-a pozat în costum de baie la 47 de ani
Elena Udrea, în costum de baie

Relația celor doi s-a consolidat în momentele dificile

Chiar dacă mai tânărul iubit a activat în lumea modellingului, Adrian Alexandrov a trecut cu brio la viața de familie, fiind implicat în piața de imobiliare în prezent. În plus, acesta este stâlpul familiei, fiind omul de bază al Elenei Udrea în perioada în care aceasta s-a aflat în închisoare. Ca tată, iubitul fostului politician este extrem de implicat, activitățile de familie ale acestuia fiind lăudate de către partenera sa de viață.

Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta, declara Elena Udrea în februarie 2020, pentru Ciao.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...