Cum a prins-o, de fapt, Liviu Dragnea pe Irina Tănase cu minciuna. La cine a ajuns să apeleze (Exclusiv)

Nicu Stan 13.01.2022, 16:46
Cum a prins-o, de fapt, Liviu Dragnea pe Irina Tănase cu minciuna. La cine a ajuns să apeleze (Exclusiv)

S-a aflat cum a prins-o, de fapt, Liviu Dragnea pe Irina Tănase cu minciuna. La cine a ajuns să apeleze fostul șef al PSD. Liviu Dragnea a făcut un gest incredibil, chiar înainte de a se separa definitiv de Irina Tănase. Un adevărat scandal a avut loc în momentul când în presă s-a aflat că tânăra și-a înșelat partenerul. Politicianul a văzut mesajele pe care aceasta și le trimitea cu un fost iubit și a descoperit că îl înșelase încă de când el se afla încarcerat.

Cum a aflat Liviu Dragnea că Irina Tănase l-a înșelat. Cine i-a confirmat bănuielile fostului șef al PSD

Liviu Dragnea și-a părăsit iubita în momentul în care scandalul a apărut în presă. Pur și simplu și-a făcut bagajul și a plecat la Teleorman. Însă el bănuia că Irina Tănase calcă strâmb de mai mult timp, astfel că mai înainte cu multe luni de despărțirea propriuzisă, fostul șef al PSD a angajat un detectiv care să-i confirme dacă iubita îl înșală, scrie playtech.ro.

Abia când detectivul i-a confirmat cele pe care Liviu Dragnea le bănuia, anume că Irina Tănase îl înșală, a trecut la fapte.

Liviu Dragnea, inselat de Irina Tanase
Liviu Dragnea, inselat de Irina Tanase

Liviu Dragnea s-a refugiat la Teleorman

În consecință, Liviu Dragnea s-a refugiat pentru câteva zile la Teleorman. După asta, a făcut o declarație pe pagina de Facebook, în care a anunțat că s-a despărțit de Irina Tănase.

Liviu Dragnea a întrerupt orice comunicare cu Irina după ce detectivul i-a confirmat totul. Nu i-a mai răspuns la telefon, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care anândoi îl împărțeau, ca să îi dea timp tinerei să părăsească imobilul.

Irina Tănase a încercat să-l împace pe Liviu Dragnea

Apoi, s-a întors în locuința din București, iar în momentul în care au apărut în presă deja informațiile despre idila Irinei Tănase, fostul politician a dat o declarație în care a clarificat lucrurile.

Chiar dacă Irina Tănase a mai încercat să se împace cu iubitul ei, Liviu Dragnea a rămas ferm în decizia luată, astfel că după dovezile primite nu există nici cea mai mică șansă de împăcare.

Irina Tănase l-a pus pe presupusul amant să îl sune pe Liviu Dragnea

Irina Tănase a încercat să îl convingă partenerul ei să se întoarcă la ea și după ce a epuizat toate resursele, susținând sus și tare că idila dintre ea și fostul iubit nu este adevărată, tânăra l-a pus pe bărbat să îl sune pe Liviu Dragnea să îl convingă că nu a avut nimic de-a face cu ea. Nici așa nu a avut succes.

Urmăriți Impact.ro și pe