Cum a învins Victor Rebengiuc Covidul, la 87 de ani. Dezvăluirile actorului

Ana Anitoiu / 29.11.2020, 19:26
Cum a învins Victor Rebengiuc Covidul, la 87 de ani. Dezvăluirile actorului

Victor Rebengiuc, în vârstă de 87 de ani, a spus, duminică seara, că a fost bolnav de COVID-19. Îndrăgitul actor a dezvăluit ce a trăit după ce s-a infectat cu noul coronavirus, precum și cum crede că l-a înhățat virusul, deși a avut grijă să respecte măsurile de protecție ce au fost impuse de autorități, în contextul pandemiei.

Victor Rebengiuc, dezvăluiri despre lupta sa cu COVID-19

Actorul Victor Rebengiuc a spus că a fost norocos, chiar dacă s-a infectat cu noul coronavirus. Pentru el, COVID-19 a trecut fără să fi avut manifestări. A urmat un tratament ce i-a fost prescris de un medic și a rămas în casă, ”cuminte”, timp de două săptămâni.

”Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata”, a povestit actorul Victor Rebengiuc, duminică după-amiază, într-o intervenţie pe care a avut-o la televiziunea Digi 24.

Victor Rebengiuc, despre cum s-a infectat cu noul coronavirus

Actorul Victor Rebengiuc a declarat că nu știe cum s-a infectat cu noul coronavirus, pentru că a purtat mască de protecție, ce nu îl deranjează deloc, și deși este, în general, adeptul respectării regulilor de prevenire a răspândirii virusului ce poate provoca simptome grave de COVID-19. ”Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta”, a spus el.

În urma acestei experiențe, Victor Rebengiuc a spus că a învățat o lecție importantă, în vremea pandemiei de coronavirus. ”Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, în pieţe aglomerate şi metrouri”, a spus îndrăgitul artist, care a scăpat de COVID-19 fără mari bătăi de cap, la vârsta de 87 de ani.

Cum a invins Victor Rebengiuc Covidul, la 87 de ani. Dezvaluirile actorului
Victor Rebengiuc

Victor Rebengiuc, despre perioada de izolare, din cauza pandemiei de coronavirus

Anterior, în luna mai, actorul Victor Rebengiuc declara că pandemia de coronavirus și perioada de izolare ce a fost impusă atunci nu reprezintă o problemă pentru el, deoarece are ”altele pe cap”. În plus, el a recunoscut că îi place să stea acasă și că fiecare își petrece timpul așa cum poate și cu ce activități i se par interesante.

”Nu reprezintă o problemă această perioadă. Am altele pe cap. Mai citesc, mai fac câte o chestie nouă, nu stau spânzurat în casă. Mai merg la policlinică. Nu sunt impacientat de perioada asta de stare urgenţă. Nu mă supăr că stau în casă. Îmi place. Fiecare îşi petrece timpul cum poate şi cu ce îl interesează”, spunea Victor Rebengiuc în luna mai, pentru News.ro.

Victor Rebengiuc a avut o copilărie dificilă. ”Am mâncat rareori carne”

Actorul Victor Rebengiuc n-a fost deloc un copil crescut în puf. De fapt, a fost mai degrabă foarte sărac. Pe el și pe fratele lui i-au crescut bunicii, în București, pentru că tatăl a părăsit familia. Mama lor a trudit, ca să-i întrețină pe toți. Cu toate eforturile ei, în copilărie, actorul mânca rar carne, mai ales de sărbători. În rest, meniul lui obișnuit era format din fasole, cartofi și varză.

”Mama nu ne-a părăsit, tata ne-a părăsit. Și el s-a prăpădit, a murit în război, în 1942, la Stalingrad. Am avut, ca urmare a morții lui, am avut o pensie de orfan de război, fratele meu și cu mine, și așa am putut să trăim și cu banii ăștia pe care îi primeam, habar n-aveam cât era pensia, dar oricum era un ban care venea în casă, acolo, și ne mai ajuta până am terminat școala, pe urmă am intrat la facultate”, a mai povestit actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI