Cum a încercat să scape românca prinsă după ce i-a furat pe bogații Angliei. ”Ce ochi frumoși ai”

Andreea Bisinicu / 29.11.2020, 08:24
Cum a încercat să scape românca prinsă după ce i-a furat pe bogații Angliei. ”Ce ochi frumoși ai”

Cum a încercat să scape menajera românca prinsă după „jafurile secolului”. Maria Meșter și complicii ei au furat bunuri în valoarea de 70 de milioane de euro. Ce i-a spus detectivului care a supus-o interogatoriului.

Cum a încercat să scape românca prinsă după ce i-a furat pe bogații Angliei

Cum a încercat să scape menajera românca prinsă după „jafurile secolului”. Cum era vorba aia? Nu te pune cu vorbele unei femei? Infractoarea Maria Meșter, femeia responsabilă pentru „jafurile secolului” din vestul Londrei, știe ce să spună pentru a scăpa din situații limită. Blonda și fiul ei, Bogdan Savastru sunt acuzați că au comis mai multe jafuri în vilele de lux ale marilor personalități din Londra, alături de încă doi prieteni din copilărie, Sorin Marcovici și Alexandru Stam, care le-ar fi fost complici. Printre cei pe care i-au „ușurat” de bogății se află Frank Lampard, familia fostului patron al lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, decedat într-un accident cu elicopterul, dar și Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, magnatul din Formula 1.

 Jafurile s-au petrecut în 2019, în luna decembrie. Maria Meșter, în vârstă de 47 de ani, lucrase ca menajeră în Italia. Plictisită de viața ei cotidiană, femeia s-a gândit să dea lovitura în trei dintre cele mai bogate case din Marea Britanie. Jurnaliştii englezi spun că românii au acţionat precum Spiderman, cățărându-se pe garduri și garaje ca să intre în case. Femeia a fost prinsă și capturată de polițiștii londonezi pe aeroportul din Londra, în timp ce purta cerceii pe care îi furase de la Tamara Ecclestone. Infractoarea a încercat să scape de închisoare, punându-și la bătaie farmecele feminine. Românca a încercat să-l seducă pe omul legii care a dus-o la secția de poliție pentru întrebări.

Maria Mester si complicii ei au furat bunuri in valoarea de 70 de milioane de euro
Maria Mester si complicii ei au furat bunuri in valoarea de 70 de milioane de euro

Maria Meșter și complicii ei au furat bunuri de 70 de milioane de euro

Potrivit magistraților de la Curtea Isleworth Crown, Maria Meșter a negat să fi făcut parte din seria acestor jafuri, cerând în repetate rânduri voie să fumeze o țigară, complimentându-l pe detectivul Glen Peach pentru ochii săi albaștri răpitori. După ce i-a fost satisfăcută cererea, în timpul interogatoriului, românca a continuat să nege orice fel de implicare în poveste, chiar dacă ea și propriul ei fiu riscau să petreacă o bună perioadă în spatele gratiilor. Mai mult, Maria Meșter a mărturisit că nu a fost niciodată în casa Tamarei Ecclestone. Procurorii britanici estimează că prejudiciul realizat în urma jafurilor este de aproximativ 70 de milioane de euro. Procesul este în plină derulare la o instanță din Marea Britanie. Dacă vor fi găsiți vinovați, Maria Meșter, fiul ei și complicii lor riscă ani grei de închisoare pentru infracțiunile comise.

„Știu că vrei oamenii importanți, iar eu nu am nimic de-a face cu asta. Ochii tăi albaștrii sunt minunați. Lasă-mă să fumez o țigară, ochi albaștri. Nu, nu, nu. Te rog, o țigară. Nu am fost niciodată în casa aceea (a Tamarei Ecclestone), nu am furat niciodată. Mă poți lăsa să fumez o țigară, te rog? Creierul meu explodează. Niciodată nu am furat nimic, nici  măcar o găină”, i-a spus Maria Meșter detectivului Glen Peach, potrivit gsp.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI