Jaful de la banca de pe Ștefan cel Mare. Bărbatul a fost prins de Poliție. Detalii despre acesta

Stan Filon 18.11.2020, 13:48
Jaful de la banca de pe Ștefan cel Mare. Bărbatul a fost prins de Poliție. Detalii despre acesta

Bărbatul care a pus în alertă poliția Capitalei, după ce a jefuit o bancă aflată chiar lângă sediul Poliției Române, se pare că a fost prins de polițiști. Suspectul a fost dus la audieri pentru a răspunde la întrebările procurorilor.

Polițiștii au reținut un suspect în cazul jafului bancar din Capitală

Bărbatul suspectat de jaful de la bancă are în jur de 30 de ani, iar lovitura a fost cu o zi înainte de a fi prins, respectiv marți. ”În jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită ieri (marți-n.r.) într-o agenție bancară din sectorul 2”, a transmis Poliția Capitalei. Suspectul a fost dus pentru audieri la sediul Poliției Capitalei.

Marți, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat care a amenințat una dintre casiere și a reușit să plece cu suma de 10.000 de lei.

Politistii au retinut un suspect in cazul jafului bancar din Capitala
Politistii au retinut un suspect in cazul jafului bancar din Capitala

Jefuitorul a acționat ca în filmele americane

Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică. Se pare că atacatorul a acționat ca în filmele americane.

”Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită”, susțin polițiștii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...