Cum a furat o adolescentă de 15 ani 100.000 de lei din casa unei bătrâne. S-a întâmplat la Calafat

Diana Radu / 03.05.2020, 19:07
Cum a furat o adolescentă de 15 ani 100.000 de lei din casa unei bătrâne. S-a întâmplat la Calafat

O adolescentă de 15 ani a jefuit o bătrână în vârstă de 84 de ani din municipiul Calafat, Dolj. Tânăra a furat din casa bătrânei o sumă în valoarea de 100.000 de lei, pe care femeia îi obținuse după ce a vândut o casă.

O adolsecentă a furat 100.000 de lei din casa unei bătrâne. Ce riscă acum copila?

Poliția Dolj care s-a ocupat de caz a precizat că tânăra a intrat prin efracție în casa bătrânei, în timp ce aceasta se afla la piață. De asemenea, tânara ar fi avut o cheie cu care a deschis locuința femeii. De acolo, adolescenta de 15 ani a furat 100.000 de lei, bani pe care bătrâna îi obținuse din vânzarea unei locuințe. Polițiștii au reușit să recupereze doar 7.000 de lei din suma furată de asolescentă.

furt, batrana, tanara
O adolsecentă a furat 100.000 de lei din casa unei bătrâne. Ce riscă acum copila?

În urma datelor furnizate de bătrână, polițiștii au desfășurat 4 percheziții domiciliare, la casele mai multor persoane din Calafat. În casa minorei în cazuă, oamenii legii au găsit cheia, cu care tânăra a deschis ușa și 7.000 de lei. Însă, polițiștii vor continua demersurile pentru recuperarea sumei întregi de bani, pe care bătrâna o păstra vremuri grele.

„Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane din Calafat, inclusiv la domiciliul minorei în cauză. La respectiva locaţie, poliţiştii au găsit cheia de la uşa de acces în locuinţa persoanei vătămate, precum şi suma de aproximativ 7.000 de lei, cercetările fiind continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanţii IPJ Dolj, conform Mediafax.

Acum, tânăra este arestată la domiciului pentru 30 de zile, după ce a fost acuzată de furt. De asemenea, reprezentanții Poliției Dolj au mai spus că fata urmează să fie examinată psihologic, pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ atunci când a comis această faptă ilegală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI