Cum a fost surprinsă Margherita de la Clejani, la o zi după accident. Imagini șocante cu artista

Rădulescu Valentin 24.05.2020, 17:11

Margherita de la Clejani pare că nu se simte deloc îngrijorată pentru faptele comise cu o zi în urmă. Chiar dacă a fost prinsă drogată la volan, artista continuă să își facă mai multe apariții excentrice alături de iubitul ei. Cei doi au ieșit la o gură de aer în parc, dar nu fără animalul lor de companie, o maimuțică.

Margherita de la Clejani a fost surprinsă în parc alături de maimuțica sa

Margherita de la Clejani nu pare deloc afectată de cele întâmplate sâmbătă, atunci când a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, și a provocat de astfel și un accident. Vedeta a fost surprinsă recent de către spynews.ro,  sărbătorind aceste reușite alături de iubitul său. Margherita a simțit nevoia de o relaxare, așa că a făcut o scurtă plimbare prin parc alături de partenerul și maimuța sa. Cei dor par să se simtă foarte, mai puțin animalul lor de companie, care pare cam agitat.

În timp vedeta se relaxa cu o sticlă de bere, iubitul ei a părut deranjat de comportamentul maimuței, pe care Margherita a decis să o scoată și pe ea la plimbare. Așa că animalul de companie a primit o palmă peste cap. Ca să își ceară scuze, ulterior acesta îi oferă o banană, dar maimuțica nu pare prea încântată.

Sursă Foto: spynews.ro
Sursă Foto: spynews.ro

Margherita și iubitul ei nu țin cont de bunele maniere

După ce s-au relaxat, au discutat și s-au sărutat pasional, ba chiar s-au jucat și cu maimuța, cuplul pornește la drum, dar nu fără a lăsa în urmă gunoaiele pe jos. Cei doi nu par să țină cont de bunele maniere, așa că Margherita vizibil amețită, aruncă sticla de alcool pe jos, iubitul ei urmând același exemplu cu un pahar de cafea.

Totodată, artista încearcă să facă și un gest romantic, oferindu-i iubitului ei jumătate din fructul pe care maimuțica nu l-a vrut. În timp ce se aflau în drum spre casă, Margherita pare să se legene, motiv ce arată faptul că nu și-a revenit nici după evenimentul neplăcut, care a avut loc cu o zi în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe