Cum a fost surprinsă Karina, fiica lui Mihai Gâdea, în Dubai. Tânără de doar 18 ani i-a uimit pe toți

Andreea Bisinicu 01.01.2021, 21:16
Cum a fost surprinsă Karina, fiica lui Mihai Gâdea, în Dubai. Tânără de doar 18 ani i-a uimit pe toți

Cum a fost surprinsă Karina, fiica lui Mihai Gâdea, în Dubai. Tânără de doar 18 ani i-a uimit pe toți. Cum arată frumoasa brunetă la vârsta majoratului. Moderatorul TV de la Antena 3 are toate motivele de a fi mândru.

Cum a fost surprinsă Karina, fiica lui Mihai Gâdea, în Dubai

Cum a fost surprinsă Karina, fiica lui Mihai Gâdea, în Dubai. Tânăra brunetă a împlinit 18 ani în luna august și pare să aibă lumea la picioare. Fiica celebrului moderator TV al emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 a evadat din rutina cotidiană și a plecat într-o vacanță în Dubai, pentru a scăpa de frigul din România.

Pasionată de fotografie, senzații tari și aventură, Karina a împărtășit acest lucru cu fanii săi de pe Instagram, atunci când a postat o serie de imagini dintr-un safari în care a fost acompaniată de părinții săi și prieteni apropiați, scriu cei de la voxbiz.ro.

În noaptea dintre ani, Karina și familia sa au petrecut Revelionul într-o locație selectă din Dubai, acolo unde fiica lui Mihai Gâdea a atras privirile tuturor persoanelor din jurul său, printr-o ținută spectaculoasă.

Tânăra a purtat o rochie aurie amplă, vaporoasă, care i-a pus în evidență trăsăturile fizice frumoase și silueta silfidă. Accesorizată perfect cu o pereche de pantofi aurii cu toc înalt și o bentiță care semăna cu o cunună de lauri, frumoasa Karina părea a fi o zeiță grecească.

Karina Gadea a atras privirile tuturor de Revelion cu aceasta tinuta ravasitoare
Karina Gadea a atras privirile tuturor de Revelion cu aceasta tinuta ravasitoare

Fiica lui Mihai Gâdea a scos un cover acum patru ani

Foarte mulți sunt cei care își amintesc faptul că fiica celebrului jurnalist este foarte talentată la muzică. Karina a moștenit talentul muzical, vocea suavă de la tatăl și bunicii ei, care cântă foarte frumos.

În urmă cu patru ani, micuța Karina, care avea pe atunci numai 14 ani, a impresionat publicul din România când a lansat un cover după piesa „Somewhere only we know”. Încă de atunci, persoanele din jurul Karinei dar și fanii au încurajat-o pe tânără să urmeze acest drum al muzicii, deoarece are voce foarte frumoasă și este extrem de talentată.

Deși s-a axat pe studii până la această vârstă și nu s-a îndreptat, încă, spre o carieră în domeniul muzical, nu este exclus ca în viitor să o reauzim pe Karina, revenind pe piața muzicală din România și, cine știe, poate cea internațională. Un lucru este cert: are toate atuurile necesare pentru a avea o carieră strălucită în acest domeniu.

Mihai Gadea nu isi ia ochii de pe frumoasa lui fiica
Mihai Gadea nu isi ia ochii de pe frumoasa lui fiica

Și dacă tot vorbeam mai devreme de Instagram, nici celebrul ei tată nu s-a lăsat mai prejos. Mihai Gâdea a postat, de Revelion, o fotografie cu el, la brațul frumoasei sale fete, într-un decor superb. Admiratorii s-au îngrămădit să-l felicite pentru apariția fiicei sale, de care este foarte mândru.

„La mulți aaaaaaaaannnnnniiiiiiiiiiii tuturor!!!!!!!!! Să aveți un an fericit, cu multe bucurii, cu sănătate și tot ce vă doriți!” a fost mesajul jurnalistului, la intrarea în noul an, postat pe contul său personal de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI