Mihai Gâdea a plecat din emisiune la Antena 3 și nu s-a mai întors. Șefii au trimis de urgență un înlocuitor

Andreea Bisinicu / 24.11.2020, 10:05
Mihai Gâdea a plecat din emisiune la Antena 3 și nu s-a mai întors. Șefii au trimis de urgență un înlocuitor

Mihai Gâdea a plecat din emisiune la Antena 3 și nu s-a mai întors. Șefii au trimis de urgență un înlocuitor. Ce a pățit moderatorul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Mihai Gâdea a plecat din emisiune la Antena 3 și nu s-a mai întors

Situație neprevăzută la „Sinteza Zilei”. Mihai Gâdea a plecat din emisiune, luni seară, și nu s-a mai întors. Moderatorul TV a specificat că nu se simte bine și a trebuit să părăsească, deîndată, platoul.

Producătorii emisiunii au rugat-o pe Oana Zamfir, colega lui Mihai Gâdea, să îi țină locul. Prezentatorul TV și-a obișnuit audiența să fie prezent seară de seară, de luni până joi la „Sinteza Zilei”. Până acum nu a existat niciun eveniment care să-l facă pe jurnalist să lipsească.

Din nefericire, luni seară, 23 noiembrie 2020, Mihai Gâdea a anunțat, încă de la începutul emisiunii, că nu se simte foarte bine și că nu a pregătit cum trebuie ediția pe care urma să o prezinte.

S-a scuzat și a părăsit platoul, după o pauză publicitară. A apărut Oana Zamfir în locul său, care, însă, nu a dat niciun detaliu privind starea sa de sănătate. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să aibă vești despre cum se simte Mihai Gâdea și să-l revadă pe prezentatorul TV în fruntea emisiunii lor preferate.

Mihai Gadea este moderatorul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3
Mihai Gadea este moderatorul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3

La „Sinteza Zilei” s-a vorbit despre cine sunt persoanele care vor fi vaccinate primele împotriva virusului COVID-19

Valeriu Gheorghiță, medicul coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit în exclusivitate la „Sinteza Zilei” despre persoanele care vor primi cu prioritate vaccinul.

Acestea sunt persoanele vârstnice, de peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice, boli pulmonare și angajații din sistemul de sănătate care se află în prima linie în lupta cu boala.

„Categoric, persoanele vulnerabile, ceea ce înseamnă persoane peste 65 de ani și persoane cu boli cronice, începând de la boli pulmonare cronice, boli cardiovasculare, obsezitate, diabet zaharat, neoplazii, cancere, sunt boli prioritare care îi poziționează pe pacienți în primele categorii ca beneficiari ai campaniei de vaccinare. Este evident ca prioritatea campaniei de vaccinare să fie aceea de a proteja lucrătorii din sistemul de sănătate, în primul rând, și în al doilea rând de a proteja categoriile vulnerabile, tocmai pentru a scădea riscul de deces. Motiv pentru care la aceste categorii deja menționate se adaugă activitățile esențiale din infrastructura critică și protejarea persoanelor care deservesc aceste tipuri de activități. Ceea ce trebuie să înțelegem este legat de tipul de comorbiditate pentru că sunt vaccinuri care vor avea o pleiadă de indicații și de contraindicații, dar din punct de vedere strategic persoanele cu boli cronice sunt persoanele prioritizate pentru a primi în primele etape vaccinarea împotriva SARS-COV-2”, a declarat dr. Valeriu Gheorghiță la „Sinteza zilei”, potrivit Antena3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI