Mihai Gâdea trăiește într-un adevărat lux. Imaginile au fost făcute publice

Ioana Bucur 30.12.2020, 15:53

Mihai Gâdea nu se uită la bani când vine vorba despre confortul și fericirea familiei sale. Vedeta Antena 3 trăiește într-un adevărat lux, într-una dintre cele mai cunoscute zone din București. A cheltuit o sumă uriașă: „Am hotărât că aici va fi acasă!”

Mihai Gâdea, apartament spectaculos într-un complex rezidențial de lux

În urmă cu ceva timp, Mihai Gâdea a cheltuit o sumă uriașă pentru a-și muta familia într-un complex rezidențial de lux din zona Grozăvești. Moderatorul Sinteza Zilei a devenit proprietarul unui apartament de trei camere, ce are o suprafață de aproape 200 de metri pătrați. Confortul a venit cu un preț pe măsură, omul de televizune plătind aproximativ 250.000 de euro. Mai mult, soția sa, Agatha, a închiriat un spațiu în același complex, pentru un afterschool.

Se pare că Mihai Gâdea a fost mai mult decât încântat de condițiile oferite în complexul rezidențial din Grozăvești, iar mărturiile sale au fost folosite de dezvoltatorul imobiliar pentru a atrage noi cumpărători :

„Pentru mine, acasă înseamnă un loc în care să mă pot odihni și relaxa. Când am venit pentru prima dată, m-a surprins cât de liniște este. Am hotărât că aici va fi acasă.”

Cum arată complexul rezidențial în care Mihai Gâdea a cumpărat un apartament de lux
Cum arată complexul rezidențial în care Mihai Gâdea a cumpărat un apartament de lux

Mihai Gâdea și Agatha Kuri, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz

Mihai Gâdea este una dintre cele mai iubite vedete ale postului Antena 3. Este prezent, aproape zilnic, în fața publicului  postului TV de ani buni, însă, când vine vorba despre viața familiei sale, a preferat mereu să păstreze discreția.

Agatha Kuri, soția lui Mihai Gâdea, își face rar apariția la evenimentele mondene. Este fiica unui pastor adventist, a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara în anul 2004 și este căsătorită cu omul de televiziune de mai bine de 17 ani. Conform Redacția.ro, soția lui Mihai Gâdea este pasionată de sport, având numeroase participări la competiții de triatlon, ce presupun probe de înot, atletism și ciclism. De profesie sociolog, ea ar lucra la o grădiniță pe care o deține împreună cu sora ei, scrie aceeași sursă.

Un tată mândru

Dacă soția lui Mihai Gâdea este o apariție rară pe conturile de social media ale prezentatorului Antena 3, fiica lor, Karina Maisha, apare de multe ori alături de tatăl ei. Adolescenta este pasionată de muzică, fotografie și cochetează și cu muzica. Un cover interpretat de ea și postat pe canalul său de YouTube a strâns peste 263 de mii de vizualizări.

Cum arată complexul rezidențial în care Mihai Gâdea a cumpărat un apartament de lux
Interiorul unuia dintre apartamentele din complexul rezidențial în care moderatorul Antena 3 a cumpărat o locuință

„Era să mor…am fost la un pas de moarte!”

O provocare primită de la nimeni alții decât Nadia Comâneci și soțul acesteia, Bart Conner, i-a dat emoții mari lui Mihai Gâdea. Moderatorul a mărturisit chiar la Antena 3 că experiența l-a făcut să se simtă „la un pas de moarte”. Cele două legende ale sportului l-au convins să execute un element simplu din gimnastică: statul în mâini.

„Nadia, Bart, e momentul să vă răspund provocării. Mă antrenez de câteva luni de zile. Voi sta în mâini, conform provocării voastre, va fi un moment în care lumea se va întoarce cu susul în jos”, a fost mesajul transmis de Mihai Gâdea, cu câteva clipe înainte de a sta în mâini, rezemat de un perete. „Într-o țară în care toate sunt cu susul în jos, iată-mă și pe mine că mă văd mai bine”, a spus Gâdea, când și-a dat seama că exercițiul i-a reușit. La final, prezentatorul Antena 3 a dezvăluit, glumind, că „Era să mor, am fost la un pas de moarte”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI