Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Codrin Ștefănescu. Apariția ei a atras toate privirile. FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 28.04.2022, 14:05

Codrin Ștefănescu și Alice Constantinică au divorțat după aproape cinci ani de mariaj, femeia rămânând cu băiețelul pe care îl are din căsnicia cu politicianul. În prezent, frumoasa brunetă se iubește cu Cătălin Plăpcianu și își vede liniștită de viață. Aceasta afișează o formă fizică de invidiat, semn că relația cu fostul „crai de Dorobanți” merge foarte bine. Paparazzi Impact.ro au surprins-o, de curând, pe Alice Constantinică ieșind din mall alături de fiul ei și de o doamnă care pare a fi mama ei.

Fosta soție a lui Codrin Ștefănescu, apariție de senzație pe străzile din Capitală

Alice Constantinică, în vârstă de 28 de ani, are mare grijă de copilul de care îl are cu Codrin Ștefănescu. Recent, fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe aceasta ieșind dintr-un mall din Capitală, unde a petrecut ceva timp. Fosta sotie a politicianului a iesit având în mână o punga în care se pare că avea câteva bunătăti pentru acasă.

Femeia nu era singură, ci împreună cu băiețelul ei și al fostului senator. Totodată, aceasta era însoțită și de o doamnă care pare a fi mama ei. Cu toate astea, un lucru surprinzător le-a atras atenția tuturor celor din jurul ei, și anume că fosta parteneră a lui Codrin Ștefănescu a revenit în forță din punct de vedere fizic.

După ce a trecut printr-o perioadă dificilă, în care slăbise destul de mult, bruneta pare să-și fi recăpătat formele apetisante de altădată. În prezent, Alice Constantinică se poate mândri cu un trup perfect, pe care nu a ratat ocazia de a și-l etala. În fotografii se vede că fosta sotie a politicianului nu s-a sfiit să poarte o rochie mulată ce i-a pus de minune în valoarea trupul perfect.

Fosta sotie a lui Codrin Stefanescu 3
Fosta sotie a lui Codrin Stefanescu

Motivul pentru care ar fi divorțat Alice Constantinică și Codrin Ștefănescu

Alice Constantinică și Codrin Ştefănescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape cinci ani. Cei doi au împreună și un băiat pe nume Radu. Din păcate, mariajul lor nu a mers și s-a ajuns la despărțire. În urmă cu cinci ani, apropiatul lui Liviu Dragnea făcea un anunț care avea să facă furori în presa din țara noastră.

„Ne-am despărțit!Cred că amândoi am luat decizia corectă! Mulțumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunțul pe care am dorit să-l fac!”, suna anunțul făcut de Codrin Ștefănescu pe o rețea socială.

Cei doi s-ar fi despărțit după ce politicianul ar fi tradus-o pe brunetă cu cele două secretare ale sale. Între timp, Alice Constantinică se iubește cu Cătălin Plăpceanu. În trecut, bărbatul a avut o relație și cu Ramona Gabor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...