Cum a fost surprins Lucian Bode la UNTOLD. Ministrul Afacerilor Interne a încălcat legea

Iancu Andreea 12.09.2021, 16:43
Cum a fost surprins Lucian Bode la UNTOLD. Ministrul Afacerilor Interne a încălcat legea

Weekendul acesta, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România și-a deschis porțile pentru amatorii de distracție. Printre aceștia a fost prezent și Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne fiind surprins la UNTOLD într-un mod care nu îi face cinste, după ce oficialul român a încălcat legea. Politicianul, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru restul cetățenilor, a fost văzut de reporterii unei publicații din Cluj în timp ce făcea o greșeală flagrantă.

Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, a încălcat legea la UNTOLD

Politicienii din România obișnuiesc să se contrazică singuri, declarațiile lor și faptele fiind adesea în opoziție. Un exemplu recent îl reprezintă Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, care a încălcat în mod evident legea, în timp ce se afla printre participanții la festivalul UNTOLD. Prezent într-o vizită la Cluj, unde aproape 75.000 de oameni au petrecut câteva seri în compania muzicii, actualul ministrul interimar al Justiției a transmis un mesaj de felicitare pentru organizatorii evenimentului.

După ce în urmă cu un an de zile pandemie a dus la amânarea festivalului UNTOLD 2020, anul acesta măsurile de relaxare au permis organizarea sa. Astfel, câteva zeci de mii de oameni s-au reunit în incinta parcului din pasiunea pentru muzică și distracție. Printre vedete și oameni obișnuiți s-au regăsit și câteva oficialități române. Astfel, alături de Emil Boc, primarul din Cluj Napoca, s-a aflat și Lucian Bode, actualul Ministrul al Afacerilor Interne și interimar al Ministerului Justiției. Cei doi politicieni s-au fotografiat în timpul vizitei, ministrul Bode ținând să transmită felicitările sale pentru decizia de a organiza festivalul.

Un festival care se bucură de succes și  care revine în forță după un an de pauză! De aici, din Centrul de comandă, situația se prezintă bine și este atent monitorizată. Bucurați-vă în siguranță de acest festival și respectați măsurile de protecție!, a scris Bode pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a încălcat legea la UNTOLD
Primarul Emil Boc, alături de ministrul Lucian Bode, la UNTOLD

Cu mască în spațiu deschis, fără mască la interior

Deși a adus în discuție siguranța și respectarea măsurilor de protecție în discursul său, ministrul a omis să pună și în practică sfaturile sale către cetățeni. Astfel, reporterii clujust.ro l-au surprins pe Lucian Bode în timp ce se afla într-un spațiu închis, din zona VIP, în timpul unei conversații, însă cu masca pe mână și nu acoperindu-i nasul și gura, conform legii.

Astfel, deși în imaginea postată pe internet alături de Emil Boc, ministrul Lucian Bode apărea respectând protocolul, purtând mască de protecție, însă în spațiu deschis, în fotografiile surprinse de reporterii clujeni politicianul o așezase la mână. Pe de altă parte, Emil Boc, prezent la eveniment cu soția sa, a preferat să se amestece prin mulțime, fără a petrece în zona VIP.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a încălcat legea la UNTOLD
Ministrul Bode, surprins încălcând legea la festivalul din Cluj
foto – clujust.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...