Cum a convins-o ÎPS Teodosie pe Diana Șoșoacă să intre în politică. ”Vezi că nu e bine să te opui”

Stan Filon, Rădulescu Valentin 30.04.2021, 14:11
Cum a convins-o ÎPS Teodosie pe Diana Șoșoacă să intre în politică. ”Vezi că nu e bine să te opui”

Diana Șoșoacă a recunoscut că nu a vrut să intre în politică, dar senatoarea a spus exact cine a sfătuit-o să facă pasul cel mare, chiar dacă îi va fi foarte greu, deoarece mulți i se vor împotrivi. Cel care i-a spus că trebuie să intre în politică a fost chiar ÎPS Teodosie.

ÎPS Teodosie a convins-o pe Diana Șoșoacă să intre în politică

Sfaturile primite de la ÎPS Teodosie au ajutat-o pe Diana Șoșoacă să intre în politică, însă doar pentru a ajuta poporul, deoarece din postura de avocat a făcut tot ce a putut. Cu binecuvântarea feței bisericești, Diana Șoșoacă s-a aruncat în lupta politică.

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în poltică: Acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că mi-a spus “acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea! Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – N.R.) ne mai poți ajuta”, a afirmat Diana Șoșoacă la postul TV Realitatea Plus.

IPS Teodosie a convins-o pe Diana Sosoaca sa intre in politica
IPS Teodosie a convins-o pe Diana Sosoaca sa intre in politica

Diana Șoșoacă nu vrea să se oprească la Senatul României

Odată ajunsă în Senatul României, Diana Șoșoacă nu are de gând să se oprească aici. Senatoarea spune că nu ar refuza o candidatură la președenția României, chiar dacă știe de pe-acum că nu va fi un drum foarte ușor până acolo, însă se va sacrifica, dacă i se va cere. Candidatura sa ar putea să vină chiar la următoarele alegeri, din anul 2024.

„Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a mai spus Diana Șoșoacă pentru sursa amintită.

Până atunci însă, senatoarea tocmai ce a fost amendată de colegi, pentru ieșirile sale nervoase și pentru discursurile sale destul de dure de la pupitrul Senatului. În plus, refuz să poarte mască de protecție. Astfel, timp de 3 luni nu mai are voie să reprezinte Senatul României și nici să ia cuvântul.

Urmăriți Impact.ro și pe