Aşa sigur nu ţi-o închipuiai pe Diana Șoșoacă. Ce sporturi a făcut avocata, de fapt, în copilărie

Ana Anitoiu, Violeta Badea 29.04.2021, 17:20
Aşa sigur nu ţi-o închipuiai pe Diana Șoșoacă. Ce sporturi a făcut avocata, de fapt, în copilărie

Diana Șoșoacă este cunoscută de toți românii în calitatea ei de senatoare, dar puțini sunt cei care știu ce sporturi a făcut fosta avocată în copilărie. Ea a făcut dezvăluiri inedite despre ce antrenamente obișnuia să aibă și despre ce provocări dificile obișnuia să îi lanseze tatăl ei.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri din copilărie

Senatoarea Diana Șoșoacă a participat la un interviu realizat de Dan Bittman și a dezvăluit că tatăl ei îi lansa provocări dificile atunci când era copil. Bărbatul îi dădea deșteptarea foarte devreme, îi oferea un mic dejun la care mulți copiii din ziua de astăzi ar strâmba din nas, după care urmau două ore de înot, în râu.

“Tata avea următorul tratament: dimineață la ora 6:30 mă trezea, mâncarea era ouă crude cu lapte de capră după care ne duceam la râu și trebuia să am două ore de înot în apa aceea. Iarna era și mai rău. Tata întotdeauna se îngropa în zăpadă. Își cronometra cât de mult poate rezista și asta a făcut și cu mine de câteva ori. Eu m-am călit și mi-a prins foarte bine”, a povestit avocata devenită senatoare.

Ce sporturi a făcut Diana Șoșoacă în copilărie

Diana Șoșoacă nu s-a oprit aici cu dezvăluirile. Senatoarea a povestit și ce sporturi a făcut în copilărie. Mai exact, atletism, balet și gimnastică. În plus, ea a spus că obișnuia să citească atât de mult încât mama ei îi închidea lumina, ca să o oblige să meargă la culcare. Însă, și-a găsit un aliat în familie – bunicul ei matern.

”A făcut și foarte mult sport la viața mea. Atletism fond, 5.000. Am rezistentă. Am făcut și balet și gimnastică. Eram tipul de copil care noaptea citea enorm de mult. Mama îmi închidea lumina. Bunicul mi-a dat o lanternă. Ia lanternă asta și citește după ce îți închidea fiică-mea lumina”, a mai spus senatoarea.

Diana Sosoaca sporturi copilarie
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă, sancționată de Senat. Ce decizie a luat. ”E un precedent periculos”

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată luni de Biroul Permanent al Senatului pentru comportamentul și limbajul agresiv pe care le-a avut în Parlament, dar și pentru că a refuzat să poarte mască de protecție într-o instituție publică. Ea nu va mai avea dreptul să reprezinte instituția, timp de trei luni, la evenimente interne și externe.

“E pentru prima oară în istoria României post-decembriste când unui senator i se atrage atenția cu privire la opinii politice. Ce s-a întâmplat în cazul meu e un precedent periculos. Această sancțiune raportat la declarații și opinii politice, pentru că încalcă dispoziții constituționale și ale legii/2006 privind statutul parlamentarilor, deschide calea unei dictaturi”, a declarat Diana Șoșoacă, anunțând că va contesta sancțiunea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI